Erken Yaşta Emeklilik Haberleri
SON DAKİKA

Erken Yaşta Emeklilik Haberleri

EYT'liler ne zaman emekli olacak? 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili araştırmalar hız kesmiyor. EYT'liler hakkında çalışmalar sürüyor. Günden güne merak konusu olan sorular ise vatandaşların gündeminde yer alıyor. EYT son dakika haberleri gelişmeleri neler? EYT'liler ne zaman emekli olacak, ilk maaş ne zaman yatacak? EYT maaşı ne kadar olacak, şartları nedir? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, EYT Destek Paketi ile ilgili önemli detayları açıkladı. İşte konuya ilişkin son güncel durum... 

Başkan Evsen: Esnafımız yasadan yararlanmak istiyor 

Erken Yaşta Emeklilik kararının açıklanmasının ardından esnafın mağdur edildiğini ifade eden Kahveciler Odası Başkanı Ferhat Evsen, yetkililere seslendi.

EYT sorununda düğüm çözülüyor 

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düğüm aralık ayında çözülecek. Yaklaşık 6 milyon kişiyi ilgilendiren düzenlemede tek bir formül üzerinde duruluyor. 

EYT'liler İçin Heyecanlandıran Gelişme 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca vatandaşa rahat nefes aldıracak düzenlemelerin yapılması talimatını verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emeklilik için yaşı bekleyenler (EYT), asgari ücret ve emekli aylıkları konusunda çalışma yapıyor.