Elazığ Tso Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Tso Haberleri

Başkan Alan’dan Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti.

Başkan Alan: Standımız doldu taştı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, geçtiğimiz gün sona eren Elazığ Tanıtım Günleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Alan, Elazığ TSO standında yaşanan yoğunluğunun mutluluk verici olduğunu ifade etti. 

Arslan'dan Hisarcıklıoğlu'na Kutlama

Geçtiğimiz dönem Elazığ TSO Başkanlığını başarı ile sürdüren ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Yurt dışı organizasyonlarında çeşitli görevler alan Asilhan Arslan'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TOBB Genel Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu tebrik ederek, 'Sayın Genel Başkanımızı, Türk iş dünyası için son derece önemli olan yeni görevi nedeniyle tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Başkan Alan: Elazığ’ın ihracat performansı göz kamaştırıcı 

Son verilere göre, 2023 Ağustos ayında Elazığ'ın ihracatının 57 milyon 323 bin dolar olarak gerçekleştiğini belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, “Bu rakam, bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık olarak yüzde 147'lik bir artışı temsil ediyor. 2022 Ağustos ayında Elazığ'ın ihracatı 23 Milyon 221 Bin dolar seviyesindeydi. Bu da demek oluyor ki, Elazığ'ın ihracat performansı göz kamaştırıcı bir ivme kazanmış durumda” dedi.

Elazığ TSO Heyeti Güzellik ve Kişisel Bakım Fuarına katıldı 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve beraberindeki heyet Beauty Life estetik, güzellik ve kişisel bakım fuarına katıldı. 

Elazığ TSO Üyelerine sağlıkta yüzde 25 indirim 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile özel bir hastane arasında sağlıkta indirim protokolü imzalandı. 

Cevdet Yılmaz, ETSO ve Ticaret Borsası’nı ziyaret etti 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eski Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ve Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi. 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Yılmaz, Elazığ, “İlk seçimde tavrını çok net bir şekilde ortaya koydu” dedi. 

Başkan Alan: Sorunu Bakan Kurum’a ilettik 

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle deprem bölgelerinde inşaatları durduran 2 genelge, Elazığ'da sektörü büyük bir sıkıntıya soktu. Yaşanan bu sorunu geçtiğimiz gün Elazığ’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a ilettiğini açıklayan Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, Bakan Kurum’un sorunun çözümü için gerekli yerlere talimat verdiğini ve konunun takipçisi olacaklarını açıkladı. 

HAKSİAD Elazığ Şube Başkanı Avcı STK temsilcileriyle bir araya geldi 

Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Burhan Avcı ve beraberindeki heyet Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz’ı ziyaret ettiler. 

Elazığ TSO olağanüstü toplandı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite Üyeleri, deprem bölgesine yapılacak yardımlar için olağanüstü toplandı.

Şekerdağ: İş dünyası yanlış adamdan doğru, doğru adamdan yanlış iş çıkmayacağını bilir

12 Kasım 2022 Cumartesi günü Koç İlköğretim Okulu’nda yapılacak olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine ‘Sarı Renk Oy Pusulasıyla’ iddialı bir şekilde hazırlanan Elazığ TSO eski başkanlarından Ali Şekerdağ, seçimlerle ve projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şekerdağ değerlendirmesinde, “Elazığ iş dünyası yüksek feraset sahibidir. Bu nedenle yanlış adamdan doğru, doğru adamdan yanlış iş çıkmayacağını bilir. Bu nedenle Ticaret Odası’nın hem temsilde hem de hizmet kalitesinde kesintiye uğramadan devamlılığından yana oy kullanacağına yürekten inanmaktayız” dedi. 

Elazığ TSO 2018 - 2022 dönemi son meclis toplantısı yapıldı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 2018/2022 hizmet döneminin son Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında gerçekleştirildi. 

Başkan Adayı Şekerdağ’a Karakoçan ve Kovancılar’da yoğun ilgi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ ile yönetim kurulu üyeleri Karakoçan ve Kovancılar ilçelerini ziyaret etti. Şehrin en büyük ilçelerinden olan Karakoçan ve Kovancılar’da temaslarda bulunan Başkan Adayı Şekerdağ’a esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Asilhan Arslan: Aday olmayacağım

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Kasım ayında gerçekleşecek olan seçimlerde aday olmayacağını ifade etti.

Şekerdağ, ETSO Başkanlığına adaylığını açıkladı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı iş insanı Ali Şekerdağ, Elazığ TSO Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. Başkan adayı Şekerdağ, “Düzenleyeceğimiz Basın Toplantısıyla Allah’ın izniyle kaldığımız yerden değer üretme ve daha ileriye taşıma mücadelemizi kesintiye uğratmadan devam ettireceğiz” dedi. 

Başkan Arslan, şehrimize yakışır bir organizasyon oldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası işbirliğinde, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve çok sayıda davetli ve iş dünyasının katılımı ile gerçekleştirildi.

Ekonomiye Değer Katanlar ödül töreni gerçekleştirildi 

Elazığ TSO ve Ticaret Borsası tarafından düzenlenen ekonomiye değer katanlar ödül töreninde Elazığ’ın iş dünyası bir araya geldi. Törende yapılan konuşmalarda ekonominin önemine vurgu yapıldı. 

Başkan Yaşar: 24 Eylül’de Elazığ tarihi günlerinden birini yaşayacak 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında yapıldı. Başkan Yaşar, 24 Eylül Cumartesi günü TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Elazığ’a gelmesinin önemli olduğunu vurguladı. 

Başkan Arslan: Kırtasiye ürünleri kırtasiyeden alınmalı 

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala yaptığı açıklamada öğrenci ve velileri uyararak kırtasiye ve tüm okul araç ve gereçlerinin TSE kriterlerine uygun ve ambalajı şekilde kırtasiyelerden alınması çağrısında bulundu. 

Başkan Arslan: Enerjiye yapılan zamlar iş dünyasını olumsuz etkileyecek 

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, 01 Eylül 2022 tarihinden geçerli olmak üzere uygulanacağı açıklanan Elektrik ve Doğalgaza yapılan zammı değerlendirerek, yapılan zammın iş dünyasını olumsuz yönde etkileyeceğini söyledi. 

Elazığ Ataoğuz Yemekleri marka tescili alındı 

Elazığ Ataoğuz Yemekleri Marka Tescilinin Türk Patent ve Marka Kurumunca yapıldığını Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan açıkladı. 

Başkan Arslan Finansmana Erişim İstişare Toplantısı’na katıldı 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde Finansmana Erişim İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan da katıldı. 

Başkan Arslan’dan TSE Başkanı Şahin’e hayırlı olsun ziyareti 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, 61. Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mahmut Sami Şahin’i makamında ziyaret etti. 

Başkan Arslan: Elazığ iş dünyası tarihi bir durgunluk içinde

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Oda üyelerine yönelik yapılan Ekonomi Durum Tespit Anketi sonuçları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Arslan: İş dünyasının finansmanına katkı sağlamak istiyoruz 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Yönetim Kurulu olarak KOBİ’lerin finansman ihtiyacına katkı sağlamak ve TRB1 Bölgesinde yatırımları özendirmek için FKA tarafından ilan edilen “KOBİ Finansman Destek Programı’nın iş dünyası için çok değerli olduğunu belirterek, sürecin hayırlı olmasını diledi. 

TOBB Bölge Toplantısı Diyarbakır’da yapıldı 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen Doğu - Güneydoğu Anadolu Bölgesi Odalar ve Borsalar İstişare Toplantısı’na katıldı. 

Elazığ TSO’da sıramatik dönemi 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda hizmet kalitesini arttırmak maksadıyla sıramatik sistemi uygulaması başladı. 

Alan, ETSO başkanlığına adaylığını açıkladı

Elazığ TSO eski Başkanı ve İş insanı İdris Alan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Dedeman Otel'de basın mensuplarıyla bir araya gelen İş insanı İdris Alan, Elazığ'ın geleceği için göreve talip olduklarını belirtti. Yarım kalan işleri tamamlamak adına göreve yeniden talip olduklarını aktaran Alan, hizmete hazır olduklarını belirtti. 

Başkan Arslan: Haklılığımız mahkeme kararı ile tescil edilmiştir 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Maden ilçemizdeki polimetal maden sahasının 21 Nisan 2022 tarihinde yapılan ihalesinin 29 Nisan 2022 tarihinde Ankara 13. İdari Mahkemesine açılan dava neticesinde esastan karara bağlanarak iptal edildiğini açıkladı. 

Elazığ TSO’nun dediği çıktı adrese teslim ihale

Elazığ kamuoyunu iki aydan fazla süreden beri meşgul eden ve şehrin kalkınma ve gelişmesi önünde çok önemli bir değer olan Maden ilçesindeki polimetal sahasının ihalesi Elazığ TSO’nun iddia ettiği gibi rekabet koşulları oluşmadığından adrese teslim şekilde gerçekleşti.