Elazığ Barosu Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Barosu Haberleri

Elazığ Barosu, Avukatlar Günü’nde iftarda buluştu 

Elazığ Barosu 5 Nisan Avukatlar Günü’nde meslektaşlarıyla düzenlediği iftar programında bir araya geldi. İftar programında konuşan Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe alınan karar ile baronun hizmet binasının yarım kalan inşaatının tamamlanacağını açıkladı. 

Elazığ Barosundan, ‘İddialar Araştırılsın’ açıklaması 

Elazığ Barosu tarafından yapılan açıklamada bir eğitim kurumunda ortaya atılan cinsel saldırı iddialarının araştırılıp aydınlatılması gerektiği ifade edildi. 

Efe: Soruşturmanın takipçisi olacağız 

Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Elazığlı Şehidimiz Fethi Sekin’e hakaret eden şahsa gerekli cezanın verilmesi noktasında konun takipçisi olacaklarını açıkladı. 

Elazığ Barosu’ndan Meslek İçi Eğitim Semineri 

Elazığ Barosu tarafından “Sigorta Hukuku Deprem Sigortası” konulu meslek için eğitim semineri düzenlendi.

Elazığ Barosu İsrail’i Uluslararası Ceza Mahkemesine şikayet etti 

Elazığ Barosu, İsrail’in savaş suçu işlediği gerekçesi ile cezalandırılması için uluslararası ceza mahkemesine suç duyurusunda bulundu. 

Elazığ Barosu CMK Eğitim Semineri düzenledi 

Elazığ Barosu, ceza muhakemesi kanunu alanında görev yapacak stajyer avukatlara yönelik eğitim düzenledi. 

Elazığ Barosundan fırsatçılarla ilgili önemli açıklama 

Elazığ Barosu yaptığı açıklamada, fırsatçılara müsaade etmeyeceklerini ve “Elazığ barosu olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ülkemizin zor durumda olduğu şu zamanda böylesine fırsatçılık yapan kim varsa kendisine dur diyecek olan Elazığ Barosunu görecektir” dedi. 

Hukukçulara eğitim semineri verildi 

Türkiye Barolar Birliği ve Elazığ Barosu tarafından hukukçulara eğitim semineri verildi. Meslek tecrübelerinin paylaşıldığı seminerde Mal Rejimi Tasfiyesi anlatıldı. 

Göreve yeni başlayacak Avukatlar için yemin töreni düzenlendi 

Elazığ Barosu tarafından, mesleğe yeni başlayacak avukatlar için yemin töreni düzenlendi. Törende konuşan Elazığ Barosu Başkanı Avukat Melih Efe, Kadim medeniyetlerin ayakta durmasını sağlayan yegâne unsurun adalet olduğu bilincindeyiz dedi. 

Baypınar ailesinin acı günü

Elazığ Barosu Avukatlarından Savaş Baypınar’ın babası Zabit Baypınar (66) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Elazığ Barosu genel kurulu gerçekleştirildi 

Elazığ Barosu olağan genel kurulu bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirildi. Genel kurulun ardından Pazar günü de başkanlık seçimi gerçekleştirilecek. 

Avukatlara meslek içi eğitim semineri verildi 

Elazığ Barosu tarafından avukatlara meslek içi eğitim semineri verildi. Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde Elazığ Barosu tarafından avukatlara meslek içi eğitim semineri verildi. Seminere konuşmacı olarak Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Başdanışmanı Av. Prof. Dr. Necdet Basa katıldı.