E Devlet Haberleri
SON DAKİKA

E Devlet Haberleri

Milletvekili Erol: Maden ocakları kamulaştırılmalı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, maden ocağının çökmesi sonucu meydana gelen olay ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “Çevre felaketine neden olan insan yaşamını tehdit eden önleyici tedbirlerin alınmadığı risk taşıyan tüm maden ocakları, kamulaştırılmalı ve devlet tarafından çalıştırılmalıdır” dedi.

E-Devlet'ten yeni hizmet

e-Devlet portalı, vatandaşın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Siteye, emekli adayları için yeni özellik eklendi. Gerekli şartları sağlayan kullanıcılar, yapacakları basit bir işlemle emekli olunca alacakları olası maaşı artık e-Devlet'ten de öğrenebilecek. 

Arıcak İlçe Devlet Hastanesi’ne diyaliz cihazı kazandırıldı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Arıcak İlçe Devlet Hastanesi’ne ileri teknolojiye sahip 2 adet diyaliz cihazı kazandırıldığını duyurdu. 

Işıkver’den iki ilçeye hastane müjdesi

Seçim sürecinde Elazığ’ın tüm ilçelerle birlikte sesi olacağını ve toplumun beklentilerinin tek öncelikleri olduğunu her platformda ifade eden MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ve Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, her iki ilçenin raflarda unutulan İlçe Devlet Hastanelerinin yapım süreciyle ilgili çok önemli girişimlerde bulundu.

Demir ailesinin mutlu günü

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Oğuzhan Demir’in çocukları Ahmet Karahan ve Devlet Bilgehan Demir’in sünnet törenine çok sayıda davetli katıldı. 

Demirbağ: Cumhurbaşkanımız ve devletimiz milletinin yanında 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya’daki deprem bölgesinde incelemelerine katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Cumhurbaşkanımız ve devletimiz zor zamanlarda da milletinin yanında” dedi. 

Artık e devletten kısa yoldan yapılacak!

Ocak ayında hayata geçmesi planlanan emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasasından faydalanmak isteyen emekli adayları için zaman daraldı.Uzmanlar emeklilik başvurusunun e-devlet üzerinden de yapılabileceğine dikkat çekti. Peki, e-Devlet üzerinden emeklilik başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru şartları neler? EYT'de başvuru süresi var mı?

E-Devlet'e yeni bir hizmet daha! 

E-Devlet'ten yarın itibariyle yabancı dilde tercüme edilebilen adli sicil belgesinde lisan sayısı 28'e çıkarılacak.

Başkan Karataş: Sivrice’ye Devlet Hastanesi yapılmalı

Kamu Sağlık Sen Genel Başkanı Ümit Karataş, Sivrice’ye acilen devlet hastanesi yapılması gerektiğini söyledi. 

DDK Başkanı Yunus Arıncı'dan yeni açıklama!

KPSS'de aynı soru skandalı için Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı'dan yeni açıklama geldi. KPSS incelemelerinin sürdüğünü söyleyen Arıncı "Ne tek bir gencimizin hakkını yediririz ne de Devletimizin güvenilirliğine halel gelmesine göz yumarız." dedi.

Bakan Dönmez: Yüzde 14'e varan indirim yapıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrikte yeni düzenlemenin detaylarını açıkladı. Bakan Dönmez geçen yıl gaz ve elektrikte devlete yüklenen bedelin 100 milyar TL olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ekonomi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajlarında ekonomiye de değinerek "Sizlerden felaket tellallarına kulak asmadan, hükümetinize ve devletinize güvenmeye devam etmenizi istiyorum." dedi.

E-devlet'te yeni hizmet! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor

Adalet Bakanlığının, ‘erişilebilir adalet’ çerçevesinde teknolojik gelişmelere uygun olarak vatandaşların hizmetine sunduğu uygulamayla, e-Devlet üzerinden 18 dilde tercüme edilmiş sabıka kaydı verilmeye başlandı.

Elazığ Belediyesi, E-Devlet’te hizmet sunmaya başladı

Bilişim teknolojileri ve yazılım konusunda kendisini sürekli güncelleyen ve çalışmalarını teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ilerleten Elazığ Belediyesi, vatandaşlarımıza kolaylık sunmak için ‘e-Devlet Kapısı’ altyapısı üzerinden verdiği hizmet seçeneklerini zenginleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli uzlaştı!

Seçim için değiştirilecek yasa maddeleri için harekete geçiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'nin seçim barajını düşürmek ve Meclis'te grup kurma şartlarını ortadan kaldıracak bir çalışma için uzlaştıkları konuşuluyor.

Vali Yırık ‘Basın mensuplarımızın özverili hizmetleri takdire şayandır’

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Basın, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanmasında ve sağlıklı bir kamuoyu oluşturulmasında milletimizin sesi ve vicdanı olmuştur” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘2023'ün manifestosunu Çarşamba günü açıklayacağım’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kerem Aydınlar Camisinde cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu. ABD Başkanı Biden'ın Rusya Devlet Başkanı Putin'e yönelik katil ifadesini değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bu ifade devlet başkanına yakışmadı' dedi.