Deva Partisi Haberleri
SON DAKİKA

Deva Partisi Haberleri

Babacan, Elazığ’a geliyor! 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 5 Mart Salı günü Elazığ’a geliyor. 

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çanakçı’dan Milletvekili Erol’a destek ziyareti

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, Elazığ ziyaretinde, CHP Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Milletvekili Gürsel Erol'u ziyaret ederek, seçim sürecinde gösterdiği başarılı çalışmaları takdir etti. İki siyasi isim, CHP Elazığ İl Başkanlığı'nda bir araya gelerek, samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

Deva Partisi Kurucu İl Başkanı Murat Dağhan’dan İrfan Sönmez’e destek ziyareti

Elazığ Deva Partisi Kurucu İl Başkanı Murat Dağhan İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez’i SKM’de ziyaret ederek desteklerini bildirdi. 

CHP Elazığ Milletvekili aday listesi belli oldu

CHP’nin Elazığ Milletvekili adayları belli oldu. CHP’nin Elazığ listelerinde ikinci sırada Saadet Partisi, üçüncü sırada ise DEVA Partisi adayı yer aldı.

5 lider bir araya geldi, kritik görüşme başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecine ilişkin açıklamaları üzerine CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi genel başkanları olağanüstü toplandı.

Kantincilerden sabit fiyat talebine tepki 

Kantinci Esnaf Derneği, Deva Partisi Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Şahin’in Elazığ’daki okul kantinlerinde sabit fiyat uygulanması çağrısına tepki gösterdi. Elazığ Kantinci Esnafı Derneği Başkanı Ahmet Gülhan, Şahin’in açıklamalarının gerçeklerden uzak bir talep olduğunu söyledi. 

DEVA Partisinden ELMİYAD’a ziyaret

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Bomba kulis! Altılı Masa'nın adayı o isim mi?

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili canlı yayında flaş iddia! Kemal Kılıçdaroğlu, kendi adaylığı konusunda Meral Akşener'i ikna edemezse, Kılıçdaroğlu ve Akşener birlikte Ali Babacan'ı aday gösterecekmiş.

Şahin: Partimize ve Genel Başkanımıza büyük bir güven ve ilgi var

Deva Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Şahin, memleketi Elazığ’da birtakım ziyaretlerde bulundu. Şahin, programı kapsamında Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

Yazıkonak belde binası Babacan’ın katılımıyla açıldı 

Deva Partisi’nin Yazıkonak parti binasının açılışı Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımı ile gerçekleştirildi. 

Babacan, yarın Elazığ’a geliyor!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere 16 Eylül Cuma günü Elazığ’a gelecek.

Seçimler yaklaştı, siyasi partilerde yarış başladı!

KİMLERİN İSMİ ÖN PLANDA Milletvekili genel seçimlerine 8 ay kala yurt genelinde olduğu gibi Elazığ’da da siyaset hareketlendi. Seçim yaklaştıkça siyasi partilerin ziyaret programlarında yoğunluk yaşanıyor. 

Babacan, Elazığ’a geliyor! 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 16 Eylül Cuma günü Elazığ’a geliyor.

Çanakçı, esnaf ve partilileri ile buluştu 

Demokrasi ve Atılım Partisi Palu İlçesi 1. olağan kongresi yapıldı. Kongrede Palu İlçe Başkanlığına Seyfettin İzci getirildi. 

Babacan ve Davutoğu da Millet İttifakı'na katılıyor!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun baş başa görüşmesinden “güçlü Millet İttifakı” vurgusu çıktı. Son kulis bilgisine göre, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi de Millet İttifakı içinde yer almak için harekete geçti...

2018 seçimlerini doğru bilen ORC'nin patronu son anketi açıkladı!

Son seçimleri gerçeğe en yakın bilen ORC Araştırma'nın patronu Mehmet Pösteki, 7 büyükşehirde yaptıkları anketin sonuçlarını açıkladı. En dikkat çeken sonuç ise DEVA Partisi'nin adeta roketlemiş olması oldu.

DEVA Partisi'nden ELİYGAD'a ziyaret

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni (ELİYGAD) ziyaret etti.