Detay Dergisi Haberleri
SON DAKİKA

Detay Dergisi Haberleri

Altaş, son yolculuğuna uğurlandı

Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi, Gazeteci Gülşah Altaş'ın vefat eden annesi Firdevs Altaş son yolculuğuna uğurlandı.

Detay Dergisi 36’ncı sayısıyla okurlarıyla buluşuyor

Elazığ’ın en uzun soluklu dergisi Detay, 36’ıncı sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur yer aldı.

Açıkkapı’dan Altaş ailesine geçmiş olsun ziyareti

AK Parti önceki dönem Milletvekili Ejder Açıkkapı, rahatsızlığı dolayısıyla bir süredir Ankara’da tedavi gören Elazığ Detay Medya ve Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş’ın annesini ziyaret etti.

Başkan Turgay Gündoğan: Yeni bir Sivrice inşa ediyoruz

Elazığ'ın turistik ilçelerinden olan Sivrice'de bugünlerde gözle görülür hizmetler göze çarpıyor. Göreve geldiği 2019 yılından bugüne ilçenin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Başkan Turgay Gündoğan ile Detay Dergisi okuyucuları için bir söyleşi gerçekleştirdik. İlçenin Kentsel Dönüşüm ve doğalgaz ile daha çok geliştiğini belirten Başkan Gündoğan, Kültür ve Kongre Merkezi'nin kısa sürede hizmete sunulacağını ifade etti.

Altaş: Detay ‘En uzun soluklu dergi statüsünde’

Elazığ’ın en uzun soluklu dergisi Detay, 35’inci sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan yer aldı.

Demirci: Elazığ'a daha çok hizmet etmekten onur duyarım

Küçük yaşlarından itibaren ticaretin içerisinde yer alan, şehrin sevilen iş insanlarından Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci yeni hedeflerini okuyucularımızla paylaştı. 

Detay yeni sayısıyla okurlarıyla buluşuyor

Elazığ’ın en uzun soluklu dergisi Detay, 34’ncü sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Veysel Demirci yer aldı.

Yavuz Akın: Yarın için çözüm gençlerdir

Akın Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Akın, bilişim sektöründe oldukça güzel bir konumda yer alabilmek ve daha iyi yerlere götürebilmek için çaba sarf ettiklerini belirterek, Savunma Sanayi alanında büyük projelerde görev almak adına gün saydıklarını belirtti. 

Detay Dergisi’nin 33’üncü sayısı okurlarıyla buluşuyor

Elazığ'da 4 yıldan beri yayın hayatını sürdüren Detay Dergisi’nin 33’üncü sayısı okurlarıyla buluşuyor. 

Milletvekili Zülfü Demirbağ: Elazığ’a hizmetlerimiz artarak devam edecek

Uzun yıllar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yol arkadaşlığı yapan, 70'li yıllarda Milli Türk Talebe Birliği'nde ve Akıncılar'da gençlik faaliyetlerine katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ile Detay Dergisi okuyucuları için bir söyleşi gerçekleştirdik. 

Gazeteci Altaş: Masum çocuklar yetim kalmasın!

Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi ELMİYAD Başkanı Gülşah Altaş, soğuk savaşın harap ettiği İdlib’den dönerek izlenimlerini paylaştı.

32’nci sayımız okurlarıyla buluşuyor

Elazığ’ın en uzun soluklu dergisi Detay, 32’nci sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ yer aldı.

Gazeteci Altaş, 3’üncü kez Suriye’ye gidiyor!

Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi ELMİYAD Başkanı Gülşah Altaş, Suriye’nin İdlib kentine gidiyor. Elazığ İHH Yetim Birimi organizasyonunda İdlib’e gidecek olan Altaş, üç gün süreyle kamplarda kalan yetim çocuklarla bir arada olacak.

ELMİYAD Başkanı Altaş’tan, Milletvekili Demirbağ’a ziyaret

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Detay Dergisi imtiyaz sahibi Gülşah Altaş, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ı ziyaret etti.

Detay Dergisi’nin 31’inci sayısı okuyucuyla buluşuyor

Kapağı, iç sayfaları ve tasarımıyla göz dolduran, her ay düzenli olarak çıkmasıyla kamuoyunun takdirini kazanan Detay Dergisi, yeni sayısıyla okuyucuyla buluşuyor. Elazığ’da yayın hayatını sürdüren aylık haber - aktüel dergisi Detay’ın 31. sayısının kapak konuğu ise Özlem Cizre Nuh Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur oldu.  

Detay Dergisi sınırları aştı!

Detay Dergisi sınırları aşarak Kuzey Irak Zaho'ya ulaştı.

Genel Başkan Erbakan, Detay Dergisi’ni inceledi

Bir dizi programlara katılmak üzere Elazığ’a gelen Yeniden Refah Partisi Dr.Fatih Erbakan, Detay Dergisi’nin 29’uncusu sayısını inceledi.

30’uncu sayımız okurlarıyla buluşuyor

Elazığ’ın en uzun soluklu dergisi Detay, 30’uncu sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında iş insanı Muhammet Arslanoğlu yer aldı.

Gök ‘Elazığ'ın Makûs Talihini Yenmesi İçin Mevcut İktidar Değişmeli’

Elazığ'ın sevilen simalarından avukat, işadamı ve siyasetçi İbrahim Gök ile Detay Dergisi okuyucuları için bir söyleşi gerçekleştirdik. Meslek hayatına başladığı ilk günden bugüne yaşamından kesitlere yer verdiğimiz söyleşide, Gök ile Elazığ'ın yakın siyasi geçmişini ve bugününü konuştuk. Milli Görüş geleneğinden gelen ve şimdilerde Yeniden Refah Partisi'nde siyasi yaşamını sürdüren Gök, 30 yıllık meslek hayatında birçok badire atlattığını, her daim mazlumun yanında yer aldığını belirtti.

Milletvekili Erol ‘Benim Sevdam Türkiye, Benim Sevdam Elazığ’

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile Detay Dergisi okuyucuları için bir söyleşi gerçekleştirdik. 41 yıl sonra CHP’nin Elazığ’da bir milletvekili çıkarmasının büyük bir devrim olduğunu ifade eden Erol, vatandaşın hizmete susadığını, AK Partili vekillerin halkın isteklerini karşılama noktasında büyük eksikliklerinin olduğunu dile getirdi. Erol, iktidar partisinin yıllarca Elazığ’a, ‘nasıl olsa bize oy veriyorlar’ diye baktığı için hiç bir sorunun da çözülmediğini belirtirken, Elazığ’ın problemlerinin muhalefetsizlikten, dile getirilmemekten kaynaklandığını ifade etti.

Biz sorduk ‘Başkan Yıldırım’ içtenlikle cevap verdi!

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile Detay Dergisi okurları için güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Şehrin çözülmeyecek bir sorununun olmadığını, çözüm odaklı istişarelerle bunların üstesinden birer birer geldiklerini kaydeden Başkan Yıldırım, 19 yıldır AK Parti iktidarları döneminde Elazığ'daki yatırımların Cumhuriyet tarihinden bugüne gerçekleşenlerden daha fazla olduğunu belirtti.

Demirkıran ‘Kadın Girişimcilerin Yanındayız’

Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Tuba Demirkıran ile Detay Dergisi okurları için güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Eğitimci kimliği ile tüm sorularımızı içtenlikle cevaplayan Demirkıran, Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi olarak güzel çalışmalara öncülük yaptıklarını kaydetti.

Genel Başkan Erbakan’dan DETAY’a Tam Not

Geçtiğimiz hafta sonu Karakoçan İlçe Kongresi’ne katılmak üzere ilimize gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Detay Dergisi’nin 26. Sayısını inceledi.

Detay Dergisi 26. Sayısı Yine Dopdolu

Aylık haber aktüel dergisi Detay, 26. sayısıyla okuyucularıyla buluşuyor. Şehrin bir aylık gündeminin ele alındığı derginin Mart sayısının kapağında Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül’e yer verildi.

Detay Dergisi 22. sayı baskıda