Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Haberleri
SON DAKİKA

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Haberleri

Öğretmen atamasında söz Hazine'de! 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 4 hafta sonra toplandı ve alınan kararlar açıklandı. Terörle mücadele konusunda kararlılıkla adımlar atılacağı belirtilirken ABD'den gelmesi beklenen F-16'lar için de 'kararın memnuniyet verici' olduğu belirtildi. 

Kabine yarın toplanacak 

Yeni yılın ilk Kabine toplantısı yarın yapılacak. Emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve terörle mücadele toplantının öncelikli gündem maddeleri olacak. 

Kabine Toplantısı'nda öncelikli gündem ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki yılın son Kabine Toplantısı'nda yeni asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak artış ve terörle mücadele operasyonları başta olmak üzere iç ve dış gelişmeler görüşülecek.

Kabine toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Beştepe'de yeniden bir araya gelecek. Toplantıda Gazze'ye insani yardımların ulaştırılması ve atılması gereken adımlar görüşülecek.

Gözler kabine toplantısında

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Macaristan'daki temaslarının ardından bugün Kabine toplantısına başkanlık etmesi bekleniyor. Toplantıda enflasyonla mücadele, memur ve emekli maaş artışları ile ilgili toplu görüşme sürecinin yanı sıra dış gelişmeler de ele alınacak. 

Kabine toplanıyor! Memur ve emekli zamları belli oluyor 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün saat 15.00'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesi memur ve emeklilerin maaşlarına yılın ikinci yarısı için yapılacak zam oranı. Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yapacak.

Yeni Kabine ilk kez toplandı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni Kabine'si bugün ilk kez toplandı. Toplantıda gündem ağırlıklı olarak ekonomi olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bundan sonrasıyla ilgili yeni yol haritasını Kabine üyelerine sunacak. Asgari ücrete yapılacak zam, emekli maaşlarına iyileştirme ve memura en düşük 22 bin TL maaş da masada olacak. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıklıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te yemin ederek resmen göreve başlamıştı.

Gözler yarınki kritik Kabine Toplantısı'nda! İşte masadaki başlıklar

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Kabine'de İsveç-Finlandiya'nın NATO üyeliği, ekonomi, geçici işçi düzenlemesi ve seçim takviminin ele alınması bekleniyor.

Kabine toplantısı başladı! 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketinin ele alınacağı Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıklayacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Milyonların beklediği EYT görüşülecek

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 2022 yılının son toplantısını yapacak. Kabine toplantısında masada yoğun bir gündem olacak.

Yüzbinlerin gözü kabine toplantısında!

Kabine, Kasım ayının son toplantısı için bugün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanıyor. Toplantıda sözleşmeli çalışanların kadroya alınmasıyla ilgili son kararın verilmesi beklenirken, EYT konusu da masada olacak.

Kabine, önemli başlıklarla toplanıyor! 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor. EYT ve çalışanlara kadro verilmesi, TOKİ ucuz konutlarında son durum, Başörtüsü düzenlemesi gibi birçok önemli gündem başlıkları masada olacak.

Kabine önemli gündem maddeleriyle toplanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kabine yoğun bir gündemle toplanıyor. Masada kritik başlıklar var. 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor

Kabine toplantısında Ukrayna’dan tahıl sevkiyatı, koronavirüs salgını ile mücadelede son durum ve 81 ilde yapılacak 150 bin sosyal konut projesi ele alınacak.

Kabine bugün toplanıyor 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yoğun bir gündemle bugün Külliye'de toplanacak. Gündemde Suriye'nin kuzeyine harekat, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelik başvuruları ile 3600 ek gösterge var. 

Kabine bugün toplanıyor 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün yoğun bir gündem ile toplanacak. Beştepe'deki toplantıda iç ve dış gelişmeler değerlendirilecek. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvurusu da öncelikli gündem maddesi olarak ele alınacak.

Gözler Kabine toplantısında! 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor. Toplantının ana gündeminde sığınmacılar ve ekonomik gelişmeler var.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanacak

Kabine toplantısı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak. Toplantıda Rusya-Ukrayna savaşı, enflasyon ve koronavirüs konuşulacak.

Kabinede kritik gündem! 

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Masada iki önemli konu olacak Rusya’nın Ukrayna’yı işgali bir numaralı gündem maddesi olacakken elektrik faturalarındaki yeni düzenlemenin de bugün açıklanması bekleniyor.

Kabinede 3-4 bakan gidici!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabinede değişiklik sinyaliyle AK Parti kulislerini hareketlendirdi. Kabinede Bekir Bozdağ değişikliğinin ardından Bekir Pakdemirli'nin yerine de Mehdi Eker'in getirilebileceği konuşuluyor.

Kabine bugün toplanıyor! 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanacak. Milyonların merakla beklediği toplantıda masaya gelecek başlıklar; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna ziyareti, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapılacak görüşmenin hazırlıkları, Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ve 90 bin seviyesinde devam eden koronavirüs vaka sayılarını geriletecek adımlar olacak. 

Kabine bugün toplanıyor!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanıyor. Gündem artan Omicron vakaları. Yüz yüze eğitime Cuma günü verilecek 15 günlük yarıyıl tatilinin, Nisan'daki ara tatil ile birleştirilmesi gündemde. Kabine'de fahiş fiyatlara karşı alınan ve alınması gereken tedbirler de görüşülecek

Memur ve emekli zamları için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor. Gündemde ağırlıklı olarak ekonomik gelişmelerin olması bekleniyor. Toplantının önemli maddelerinden biri de memur ve emekli maaşlarına yapılacak yıllık ek zamlar olacak. Toplantıda zam oranının belirleneceği kaydediliyor.

Kabine toplantısı bugün! Asgari ücret zammı masada

Kabine bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı'nda saat 15:00'te Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak. Toplantının en önemli gündem maddesi ekonomi olacak. Asgari ücret, memur ve emekliye ek zam, 3600 ek gösterge ve EYT masada olacak. Kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantıda, koronavirüs salgını, 2022 asgari ücret ve gündeme ilişkin konuları gözden geçirecek.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Yarın Toplanıyor! 

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın yapılacak. Aynı zamanda ay sonu Roma'da gerçekleşecek olan G20 Liderler Zirvesi'nden önceki son Kabine'de; zirve hazırlıkları, koronavirüs ve terörle mücadeledeki son durum ile bölgesel gelişmeler de değerlendirilecek. 

Kabine Bugün Toplanıyor! Yeni Korona Yasakları Masada

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor. Toplantının gündeminde yeni koronavirüs tedbirleri var. Havaların soğuması ve grip mevsiminin de gelmesi nedeniyle lokanta, kafe, restoran, AVM gibi kapalı ve kalabalık ortamlara girişlerde yeni kısıtlamalara gidilmesi bekleniyor.

Kabine bugün toplanıyor! Yeni yasaklar mı geliyor?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Beştepe'de toplanacak. Toplantıda artış gösteren vakaları kontrol altına almak için yeni tedbirler masada olacak. Bu kapsamda belli mesleklerde aşı zorunluluğu getirilmesi, sadece aşılı öğrencilerin yüz yüze eğitime dahil edilmesi gibi konular değerlendirilecek.

Normalleşmede Yeni Adımlar İçin Gözler Kabinede

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanacak. Koronavirüsle mücadelede son durum ele alınacak. Normalleşme yönünde yeni adımların açıklanması bekleniyor. Erdoğan, Millete Sesleniş konuşmasında turizmciler için de müjde açıklayacak.