Benzin Indirim Haberleri
SON DAKİKA

Benzin Indirim Haberleri

Benzin ve motorine çok büyük indirim geliyor! 

Araç sahiplerine güzel haber geldi... Benzin ve motorine bu gece yarısından itibaren çok büyük indirim geliyor. Benzin 2 lira 13 kuruş, motorin 1 lira 88 kuruş ucuzlayacak.

Benzine yeni indirim! 

Dün 77 kuruş indirim gelen benzine bu gece yarısı bir indirim daha geliyor. Benzine 19 Kasım 2022 cumartesi gününden (bu gece yarısı) itibaren geçerli olmak üzere 75 kuruş indirim geliyor.

Benzin ve motorine indirim geliyor! 

Benzin ve motorine büyük indirim geliyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, benzin ve motorin fiyatlarına 21 Ekim 20122 Cuma günü (bu gece yarısı) itibariyle 1 TL indirim gelmesi bekleniyor.

Benzin ve motorine indirim! 

Brent petroldeki düşüş sonrası dün gece yarısı benzin ve motorine yapılacak indirim 3 Eylül Cumartesi (bu gece yarısı) gününe ertelendi ve indirimin miktarı büyüdü.

Zam değil büyük indirim geliyor 

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Motorine gelen art arda zamlar araç sahiplerinin keyfini kaçırırken, bu kez bir indirim haberi geldi.

Benzin'e mini indirim geliyor! 

Dolardaki yükseliş ve brent petrol fiyatlarındaki artış nedeniyle neredeyse gün aşırı büyük zamlarla 30 liraya gelen benzinin litresinde bu gece yarısı (23 Haziran 2022) 25 kuruş indirim yapılacak. 

Benzine de indirim geliyor! 

Motorin fiyatlarına 12 Nisan tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1,04 TL'lik indirim yapıldı. Sektör kaynakları petrol fiyatlarındaki düşüş nedeniyle benzine de indirim yapılacağını duyurdu. İşte 12 Nisan 2022 günü benzin ve motorin fiyatları...

Benzine indirim geliyor! 

Motorine üst üste gelen 2 indirimin ardından bu gece yarısı da benzin fiyatlarına indirim geliyor.

Benzin, LPG ve motorine çok büyük indirim! 

2022 yılına peş peşe büyük zamla giren vatandaşın belini özellikle benzin ve motorine gelen zamlar büktü. Vatandaşı ise sevindirin haber geldi. İddiaya göre haftaya motorinde büyük indirim yapılacak.

Benzin ve motorine sessiz sedasız indirim geldi 

Geçtiğimiz günlerde EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ile akaryakıtta fiyat değişimlerini hesaplayan EPGİS arasından polemik yaşanmıştı. Bu gelişme sonrası EPGİS, fiyat değişimlerini açıklamayacağını duyurdu. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 66 kuruş, motorine 93 kuruş indirim geldi. 

Benzin ve motorine kallavi indirim! 

Son dönemde üst üste kallavi zamlarla 10 lira sınırına dayanan benzin ve motorine büyük indirim geliyor. İndirim bu gece yarısından itibaren geçerli.

Benzine bu kez kallavi indirim geliyor! 

Benzinin litre fiyatına perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 30 kuruş civarı indirim bekleniyor.