Baskil Haberleri
SON DAKİKA

Baskil Haberleri

İstanbul’da yaşayan Baskilliler bir araya geldi 

İstanbul Elazığ Baskilliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde etkinlik düzenlendi. 

Gençler, Şehit Polis Fethi Sekin'in kahramanlığını anlatmak için yarışacak 

Elazığ'ın Baskil Kaymakamlığınca hayata geçirilen proje kapsamında İzmir Adliyesi önünde 6 yıl önceki terör saldırısında kahramanlığıyla çok sayıda insanın hayatını kurtaran şehit polis memuru Fethi Sekin'in anısına 81 ildeki lise öğrencileri arasında kompozisyon yarışması düzenlendi. 

İstanbul’daki Baskilliler bir araya geldi 

İstanbul Elazığ Baskilliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde İstanbul’daki Baskilliler düzenlenen programda bir araya geldi. 

Baskil Ülkü Ocakları ilçe başkanlığı açıldı

Baskil Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı açıldı. Açılışa Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Reha Talha Aygen, MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan, MHP Baskil İlçe Başkanı Vehbi Genç, Ülkü Ocakları İl Yönetimi, MHP Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri,Türkiye Kamu Sen Şube Başkanları katıldı. 

Elazığ İl Özel İdaresi, Baskil Doğancık Köyünde Güneş Enerjisi Sistemli Sulama Projesini Tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi, şehrimizde tarımsal üretimi desteklemek amacıyla sulama projelerini tamamlayarak hizmete açmaya devam ediyor.

AK Parti teşkilatı muhtarları dinledi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, il ve merkez ilçe teşkilatı kurum müdürleri ile birlikte Baskil’e bağlı köy muhtarlarının sorunlarını dinledi. 

Kadınların emekleri görücüye çıktı

Baskil’e bağlı Kayabeyli Köyü’nde açılan Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen serginin açılışında konuşan İlçe Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, Kahramanmaraşlı olarak, merkezin açtığı kurslarda eğitim alan kadınların deprem sürecinde büyük desteklerini gördüklerini söyledi.

Depremzede çocuklara bilim şenliği düzenlendi 

Fırat Üniversitesi Baskil Meslek Yüksek Okulu’nda depremzede çocuklara bilim şenliği düzenlendi. 

Baskil, evladı İrfan Sönmez’i bağrına bastı

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılaşan Sönmez, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi. 

ELAZIĞ BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. BİLAL ÇOBAN, BASKİL SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAMALI!

Bağımsız aday ÇOBAN, Baskil’in seçimden seçime hatırlanmaması gerektiğini vurgularken, açıklamalarına şöyle devam etti:

Milletvekili Gürsel Erol’a Baskil’de yoğun ilgi 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında Baskil’de vatandaşlarla bir araya geldi.   İlçe halkı Erol’a büyük ilgi gösterdi. 

Babaocağından Yasemin Kızlarına tam destek

Seçim çalışmalarını sürdüren Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bu defaki durağı babaocağı Baskil İlçesi oldu. Prof. Dr. Açık, ilçedeki ilk ziyaretini şehidimiz Fethi Sekin’in kabrine yaptı. 

Keleş: Hem mecliste hem de Cumhurbaşkanlığında güçlü olmalıyız

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. 

Aday Adayı Prof. Dr. Çoban ilçe temaslarını sürdürüyor 

MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bilal Çoban seçim çalışmaları kapsamında Baskil ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Baskil ilçesinin verimli toprağı ve üretim çeşitliliğiyle bereketin sembolü olduğunu ifade eden Çoban, “Aziz şehrin bu bereketli topraklarında yoksulluğun değil zenginliğin konuşulması, bu verimli toprakların tüm Elazığ’a değer üretmesi için 14 Mayıs bir milat olacaktır” dedi. 

Salih Satıcı’dan Baskil’e ziyaret

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı seçim çalışmaları kapsamında Baskil İlçesini ziyaret etti. Seçim çalışmalarına başlayan Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, ilk ilçe ziyaretini Baskil ilçesine gerçekleştirdi.

Milletvekili Demirbağ, Baskil Demirlibahçe köyünü ziyaret etti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Baskil’e bağlı Demirlibahçe Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. “Milletvekilimiz Demirbağ, kalbimizde…” diyen Demirlibahçe Köy Muhtarı Şevki Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekili Demirbağ’a teşekkür etti. Milletvekili Zülfü Demirbağ ise; “Baskil için üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” ifadesinde bulundu. 

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ercan’dan Baskil’e ziyaret

İyi Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, uzun süre öncesinden başladığı siyasi çalışmamalarına devam ediyor.

Başkan Akın: Baskil’e 2 bin konut yapılması şart 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Baskil’de biz dizi temaslarda bulundu. Başkan Akın, Baskil’de 2 bin konut ve iş yerinin yapılması gerektiğini ifade etti. 

Ticaret Borsası’ndan depremzedeler için gıda yardımı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber depremin ardından Baskil İlçesi’ne yerleşen vatandaşları ziyaret ederek, gıda yardımında bulundu. 

Baskil’de yaşayan depremzedelerin kişisel bakımları yapıldı 

Baskil Halk Eğitimi Merkezi kuaförlük bölümü öğretmenleri Malatya'dan Baskil'e gelen depremzedelere bakım hizmeti sunuyor. 

Milletvekili Erol Baskil’de depremzedelerle bir araya geldi 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, meydana gelen depremler sonrasında Baskil’e sığınan depremzedeleri ziyaret etti. 

Başkan Akmurat: Baskil’in nüfusu 45 bine yaklaştı

Malatya’daki Baskillilerin hızlı bir şekilde Elazığ’a geldiğini ifade eden Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, 12 bin olan ilçe nüfusunun depremle birlikte 45 bine ulaştığını söyledi.  

Aygün Çam güven tazeledi

Baskilliler derneğinin 7. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Gerçekleşen kongrede Aygün Çam tekrardan başkan seçildi. 

50 Konutun anahtar teslimi yapılacak 

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremin ardından yapımlarına başlanılan Baskil, Sivrice ilçeleri, Mollakendi Beldesi ve köylerde yapımı tamamlanan konutların anahtar teslimi 15 Aralık 2022 tarihinde başlayacak. 

Şevkat Köyü’nün anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Baskil İlçesi Şevkat Köyünden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 17 Kasım 2022 ve 04 Ocak 2023 tarihleri arasında teslim edilecek. 

ETSO Başkan Adayı Ali Şekerdağ ilçeleri gezdi 

12 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan ETSO seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Ali Şekerdağ temaslarını Baskil, Keban ve Ağın’da temaslarını sürdürdü. 

Başkan Akmurat Kayısı İşleme Entegre Tesisini inceledi 

Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, Baskil Belediyesi Kayısı İşleme Entegre Tesisinde incelemelerde bulundu. Başkan İhsan Akmurat, Kayısı İşleme Entegre Tesisinde son aşamaya gelindiğini söyleyerek gurur verici bir hizmet olduğunu ifade etti. 

Baskil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yapımı tamamlandı 

Elazığ depreminde ağır hasar alarak yıkımı yapılan Baskil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yapımı tamamlanarak hizmete açıldı. 

İl Özel İdaresi Doğancık köy yolunda asfaltlama çalışmasına başladı

Elazığ İl Özel İdaresi, Şehit Fethi Sekin’in kabrinin de bulunduğu Baskil Doğancık köy yolunda BSK asfaltama ve naaşının bulunduğu alanda ise çevre düzenlemesi çalışmasına başladı. 

Milletvekili Demirbağ’dan Baskil ziyareti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Elazığ’daki ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Demirbağ Elazığ’ın Baskil ilçesinde vatandaşlarla buluştu.