Asilhan Arslan Haberleri
SON DAKİKA

Asilhan Arslan Haberleri

TÜYAP 2024’te Arslanlı Alçı rüzgarı

Bu yıl 46. kez kapılarını açaN Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Almanya, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore, İtalya, Avusturya ve Çin’den yüzlerce katılımcıyı ağırlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleşti. Fuara Elazığ’dan katılan Arslanlı Alçı A.Ş. standı fuarın yoğun ilgi gören standları arasında yer aldı.

Arslan'dan Hisarcıklıoğlu'na Kutlama

Geçtiğimiz dönem Elazığ TSO Başkanlığını başarı ile sürdüren ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Yurt dışı organizasyonlarında çeşitli görevler alan Asilhan Arslan'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TOBB Genel Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu tebrik ederek, 'Sayın Genel Başkanımızı, Türk iş dünyası için son derece önemli olan yeni görevi nedeniyle tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Asilhan Arslan Bloomberg HT'de iş dünyası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Geçtiğimiz dönem Elazığ ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yanı sıra ICC Milletlerarası Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de başarılı bir şekilde sürdüren Asilhan Arslan Bloomberg HT de yayınlanan, Reyhan Baysan'ın sunduğu Seans Ortası programına stüdyo konuğu oldu.

Başkan Asilhan Arslan'ı topa tuttular, şimdi ne diyecekler kamuoyu merak ediyor

23 Kasım 2022 tarihinde Düzce'de 5,9 şiddetinde yaklaşık 17 saniye süren bir deprem meydana gelmiş ve 80 kişi yaralanmıştı.

Asilhan Arslan: Aday olmayacağım

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Kasım ayında gerçekleşecek olan seçimlerde aday olmayacağını ifade etti.

Başkan Arslan, şehrimize yakışır bir organizasyon oldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası işbirliğinde, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve çok sayıda davetli ve iş dünyasının katılımı ile gerçekleştirildi.

Ekonomiye Değer Katanlar ödül töreni gerçekleştirildi 

Elazığ TSO ve Ticaret Borsası tarafından düzenlenen ekonomiye değer katanlar ödül töreninde Elazığ’ın iş dünyası bir araya geldi. Törende yapılan konuşmalarda ekonominin önemine vurgu yapıldı. 

Başkan Arslan: Kırtasiye ürünleri kırtasiyeden alınmalı 

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala yaptığı açıklamada öğrenci ve velileri uyararak kırtasiye ve tüm okul araç ve gereçlerinin TSE kriterlerine uygun ve ambalajı şekilde kırtasiyelerden alınması çağrısında bulundu. 

Başkan Arslan: Enerjiye yapılan zamlar iş dünyasını olumsuz etkileyecek 

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, 01 Eylül 2022 tarihinden geçerli olmak üzere uygulanacağı açıklanan Elektrik ve Doğalgaza yapılan zammı değerlendirerek, yapılan zammın iş dünyasını olumsuz yönde etkileyeceğini söyledi. 

Ağrı'ya var Elazığ'a yok!

Ağrı’nın Diyadin ilçesinde tespit edilen ve piyasa değerinin 1,2 milyar dolar olduğu belirtilen altın ve gümüş rezervlerinin çıkarılıp işlenmesi için Ağrı’da 160 milyon dolarlık tesis yapılacak.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Başkan Arslan’dan TOGG tesislerine ziyaret 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve oda borsa başkanları TOGG Gemlik tesislerini ziyaret etti. Ziyarete Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan da katıldı. 

Elazığ Ataoğuz Yemekleri marka tescili alındı 

Elazığ Ataoğuz Yemekleri Marka Tescilinin Türk Patent ve Marka Kurumunca yapıldığını Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan açıkladı. 

Başkan Hisarcıklıoğlu Elazığ’a geliyor 

‘Elazığ Ekonomisine Değer Katanlar Programı’ gerçekleştirilecek Başkan Arslan, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini ve çok önemli bir gündem oluşmaması halinde Hisarcıklıoğlu’nun 25 Eylül 2022 tarihinde Elazığ’da olarak yapılacak tüm programlara katım sağlayacağını ifade etti. 

Başkan Arslan Finansmana Erişim İstişare Toplantısı’na katıldı 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde Finansmana Erişim İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan da katıldı. 

Başkan Arslan’dan TSE Başkanı Şahin’e hayırlı olsun ziyareti 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, 61. Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mahmut Sami Şahin’i makamında ziyaret etti. 

Başkan Arslan: Elazığ iş dünyası tarihi bir durgunluk içinde

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Oda üyelerine yönelik yapılan Ekonomi Durum Tespit Anketi sonuçları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Arslan: İş dünyasının finansmanına katkı sağlamak istiyoruz 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Yönetim Kurulu olarak KOBİ’lerin finansman ihtiyacına katkı sağlamak ve TRB1 Bölgesinde yatırımları özendirmek için FKA tarafından ilan edilen “KOBİ Finansman Destek Programı’nın iş dünyası için çok değerli olduğunu belirterek, sürecin hayırlı olmasını diledi. 

El emeği göz nuru ürünler görücüye çıktı 

Elazığ Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Hicret Mahallesi sosyal tesislerinde açılan kurslarda üretilen el emeği göz nuru ürünler “Yılsonu Sergisi” adı altında görücüye çıktı. 

TOBB Bölge Toplantısı Diyarbakır’da yapıldı 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen Doğu - Güneydoğu Anadolu Bölgesi Odalar ve Borsalar İstişare Toplantısı’na katıldı. 

Elazığ’a tekstil yatırımları devam ediyor

Elazığ’a yeni bir tekstil yatırımı kazandırmak üzere gelen Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ve beraberindeki heyet Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ile bir araya geldi. 

Elazığ TSO’da sıramatik dönemi 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda hizmet kalitesini arttırmak maksadıyla sıramatik sistemi uygulaması başladı. 

Jandarma Kupası koşusunu Macitbey kazandı 

Elazığ At Yarışları’nda sezonun 7. Yarış Günü’nde Jandarma Koşusu yapıldı. Jandarma Kupası Koşusu'nu jokeyi Necmi Altın olan Macitbey isimli at kazandı. 

Başkan Arslan: İhracat rakamlarındaki artış devam ediyor 

Elazığ, 2022 yılının ilk dört aylık döneminde ise 138 milyon 213 bin Dolar ihracat ile yükselişini devam ettirdi. 

Başkan Arslan: Haklılığımız mahkeme kararı ile tescil edilmiştir 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Maden ilçemizdeki polimetal maden sahasının 21 Nisan 2022 tarihinde yapılan ihalesinin 29 Nisan 2022 tarihinde Ankara 13. İdari Mahkemesine açılan dava neticesinde esastan karara bağlanarak iptal edildiğini açıkladı. 

Başkan Arslan, iddialara sert sözlerle cevap verdi

​​​​​​​Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Asilhan Arslan, 21 Nisan’da gerçekleşen Maden ilçesindeki polimetal maden rezervinin işletme ihalesine Elazığ Girişim Grubu olarak neden katılmadıklarını kamuoyuna açıkladı. Arslan, ihale süreci ve şansına yönelik iddialara da sert bir şekilde cevap verdi.

İş insanı Demirci'den, ETSO Başkanı Arslan'a tepki!

ELAZIĞ GİRİŞİM GRUBU İHALEYE NEDEN KATILMADI? Elazığ'ın Maden ilçesinde bulunan Türkiye'nin en zengin maden rezervinin işletme ihalesi yapıldı. Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi A.Ş ve Port Madencilik A.Ş'nin katıldığı ihaleyi 2 Milyar 205 Milyon TL Bedelle Port Madencilik A.Ş kazandı.

Başkan Arslan’dan iddialara yanıt 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Maden ilçesindeki maden sahasının ihale süreciyle ilgili olarak şahsı ve Elazığ TSO hakkındaki ithamlara cevap verdi. Başkan Arslan kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi hususunda bir açıklama yapma ihtiyacı gördüğünü ifade ederek, “Bu aziz şehre konuşarak ve gereksiz polemikler üreterek hizmet edemeyiz. Biz işimize odaklanmışız. Bu yolda yürümeye devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu. 

Başkan Arslan: Öncelikli talebimiz karşılanmıştır 

Elazığ Girişim Grubunun süreç yönetimi ve Elazığ kamuoyunda oluşan yüksek hassasiyet neticesinde Mapeg maden sahasının ihalesini ileri bir tarihe ertelendi. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan konuyla ilgili açıklama yaparak, “Elazığ girişim grubu olarak öncelikli talebimiz karşılanmıştır” dedi. 

Milletvekili Demirbağ’dan, bir dizi ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan’la bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Maden İlçesi’ndeki maden rezervleri ile ilgili istişarelerde bulundu.

Kamu taahhüt ve müteahhitlik sektörü istişare toplantısı yapıldı 

Kamu taahhüt ve müteahhitlerin sorunları ETSO’da düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıda KDV muafiyeti, ihalelerde süre uzatımı, dinamik fiyat farkı uygulaması ve şartsız tasfiye hakkı verilmesi konuları öne çıkan başlıklar oldu.