Ali Babacan Haberleri
SON DAKİKA

Ali Babacan Haberleri

Babacan, Elazığ’a geliyor! 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 5 Mart Salı günü Elazığ’a geliyor. 

Altılı masanın adayı belli oluyor

2023’te siyasette kesin olacak diyebileceğim şeyler var diyen Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, altılı masanın adayını açıklayacağı tarihi duyurdu.

Bomba kulis! Altılı Masa'nın adayı o isim mi?

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili canlı yayında flaş iddia! Kemal Kılıçdaroğlu, kendi adaylığı konusunda Meral Akşener'i ikna edemezse, Kılıçdaroğlu ve Akşener birlikte Ali Babacan'ı aday gösterecekmiş.

Yazıkonak belde binası Babacan’ın katılımıyla açıldı 

Deva Partisi’nin Yazıkonak parti binasının açılışı Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımı ile gerçekleştirildi. 

Babacan, yarın Elazığ’a geliyor!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere 16 Eylül Cuma günü Elazığ’a gelecek.

Babacan, Elazığ’a geliyor! 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 16 Eylül Cuma günü Elazığ’a geliyor.

Çanakçı, esnaf ve partilileri ile buluştu 

Demokrasi ve Atılım Partisi Palu İlçesi 1. olağan kongresi yapıldı. Kongrede Palu İlçe Başkanlığına Seyfettin İzci getirildi. 

Millet İttifakı'ndan bomba plan

Cumhurbaşkanının sembolik yardımcısının başbakan gibi görev yapacağı Millet İttifakı'nın planıyla ilgili yazı kaleme alan Ahmet Hakan, "Bu plan bir karmaşa ve kaos planı edasındadır." dedi.

Babacan İstifa Nedenini Açıkladı

İstifa sonrası ilk kez ekrana çıkan Ali Babacan, ekonomik krizin çıkmasını başkanlık sistemine bağladı AK Parti'den istifa etmesinin ardından ilk kez televizyon programına katılan eski bakan Ali Babacan, "Ülke karanlık bir tünele girdi" diyerek Türkiye'nin başkanlık sistemine geçtikten kısa bir süre sonra ekonomik krize girdiğini söyledi. AK Parti'den istifa ederek yeni parti kurma çalışmalarına başlayan eski bakan Ali Babacan, istifasının ardından ilk defa ekrana çıktı. Birçok konuda açıklama yapan Babacan, başkanlık sistemini eleştirdi. Ekonomik krizin çıkmasını ise başkanlık sisteminden ötürü olduğunu vurguladı.