24 Kasım Öğretmenler Günü Haberleri
SON DAKİKA

24 Kasım Öğretmenler Günü Haberleri

Başkan Telçeken: Öğretmenler gelecek neslin mimarıdır

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği(ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken 24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla öğretmenleri ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm eğitim-öğretim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Milletvekili Erol'dan Necmettin Öğretmenin ailesine vefa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Şehit Necmettin Yılmaz'ın ailesini arayarak acılarına ortak oldu.

Taşkın: Beyaz önlük değil, ikramiye istiyoruz 

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, 24 Kasım Öğretmenler Gününde dağıtılacak olan beyaz önlük yerine öğretmenleri motive etmek için ikramiye verilmesini talep ettikleri, konu ile ilgile olarak hazırladıkları kanun teklifini siyasilere gönderdiklerini söyledi. 

Şehit öğretmenler sergisi açıldı

Marmara Eğitim Kurumları 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle alışılmışlığın dışında farklı ve anlamlı bir etkinlik düzenledi. Her yıl kutlama etkinlikleri yapılan 24 Kasım da bu yıl anma etkinlikleri yapıldı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Yurdumuzun dört bir yanında büyük bir özveri ve aşkla aydınlık ve güçlü yarınlarımızı inşa eden kıymetli öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Fırat Üniversitesi'nde Harput Müziği konseri düzenlendi

Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde 24 Kasım Öğretmenler günü anısına Harput Müziği konseri düzenlendi.

Elazığ’da Öğretmenler Günü buluşması

Elazığ Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler için özel bir program düzenlendi.

Başkan Yılmaz Öğretmenleri Unutmadı

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla beldede bulunan okulları ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Toraman’dan Öğretmenler Günü mesajı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bahşi ‘Öğretmenlik Meslek Kanunu Vaatte Kalmasın’

Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türkiye'de resmî ve özel eğitim kurumlarında fiilen görev yapan 1 milyon 200 bin öğretmen olduğunu, öğretmenin yetiştirilmesinden emekliliğine kadar öğretmenlik mesleğini bütün olarak ele alan bir Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun olmamasının hukuki açıdan boşluk, mesleki açıdan ise yoksunluk olduğunu kaydetti.

Başkan Şerifoğulları'ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu 32 bin öğretmene hediye

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında, 32 bin öğretmene hediye kitap gönderecek.