10 Kasım Haberleri
SON DAKİKA

10 Kasım Haberleri

Şeker Fabrikası’nın Rehabilitasyonu 2024 yatırım programına alındı

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in 10 Kasım 2023 tarihinde Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı’nın yazılı olarak cevaplandırması talebiyle vermiş olduğu Elazığ Şeker Fabrikasının kapasite artırımı ve fabrikanın modernizasyonu hususundaki soru önergesi cevaplandırıldı. Bakan Yumaklı imzasıyla verilen cevapta, Elazığ Şeker Fabrikasının 2024 yatırım programında olduğu, risk analizleri ile birlikte, doğalgaz buhar kazanı ve kireç ocağı yapım işi faaliyetlerinin devam edeceği bildirildi. 

Başkan Şerifoğulları’ndan 10 Kasım Atatürk’ü anma günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

Ara tatil zili 10 Kasım Cuma çalacak

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 19 milyonu aşkın öğrenci, 13-17 Kasım'da 2023-2024 eğitim öğretim yılı ilk ara tatilini yapacak.

Vali Toraman’dan ELMİYAD’a Ziyaret

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Özel bireylerden anlamlı etkinlik

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki özel gereksinimli bireyler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84’üncü yıl dönümünde kendilerinin hazırlayıp sundukları özel bir program ile andılar.

Milletvekili Erol: Bizim Aydınlık Yolumuz Atatürk, Umudumuz Cumhuriyet’tir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları'ndan 10 Kasım mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Atatürk’ü anma konseri düzenlenecek 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsü Başı Topluluğu tarafından 10 Kasım Atatürk’ü anma ve 17 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Elazığ’a teşrifi dolayısıyla konser düzenlenecek. 

Koç İlkokulu’ndan anlamlı etkinlik

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 83. Yıl dönümü Koç İlk Okulu’nda yapılan etkinliklerle anıldı.

Vali Toraman'ın 10 Kasım Atatürk'ü anma mesajı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı:

Elazığ’da 2 dakika boyunca sirenler çalacak 

Elazığ Valiliği 10 Kasım saat 09.05’te Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. yıl dönümünde 2 dakika süre ile siren sesi çalınacağını duyurdu.