Elazığ İnşaat ve Yapı Fuarı sona erdi

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen 2. inşaat fuarı, sona erdi. 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayan fuarda sektördeki yeniliklerin sergilendi. Bu yıl fuarda ayrıca bilimsel konferanslar ve ödüllü öğrenci yarışmaları da yer aldı.

Haberin Özeti

  • Elazığ Belediyesi tarafından 07-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 2. İnşaat ve Yapı Fuarı, yoğun ziyaretçi ilgisiyle sona erdi.
  • Bölgenin en kapsamlı fuarı olma özelliğini taşıyan organizasyona 70’in üzerinde firma 120 markayla katılım sağladı.
  • Fuar, sektördeki yenilikleri sergilemenin yanı sıra bilimsel konferanslar, ödüllü öğrenci yarışmaları ve şehir ekonomisine ivme kazandırdı.

07–10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen olan İnşaat fuar sona erdi. Fuar Şehir ekonomisine ve ticari sektörüne ivme kazandırdı. 70’in üzerinde firmanın 120 markayla katılım sağladığı organizasyon bölgenin en kapsamlı inşaat fuarı olma özelliğini taşıyor.

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen İnşaat Fuarı, son gününde yoğun ziyaretçi akınına uğradı. İnşaat, yapı ve gayrimenkul sektörünün önemli firmalarını bir araya getiren fuar, hem sektör temsilcilerinden hem de vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen İnşaat Fuarı, son gününde yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Fuarın son gününde stantları gezen vatandaşlar, yeni yapı teknolojileri, inşaat malzemeleri ve sektördeki son gelişmeler hakkında bilgi alma fırsatı buldu