Elazığ'da eğitime 2 gün kar engeli

Elazığ'da etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 6 Şubat Pazartesi günü itibariyle okullar 2 gün süreyle tatil edildi. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacak. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ’da etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okullar 2 gün süreyle tatil edildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personellerinde izinli olacağı açıklandı. 

Elazığ'da eğitime 2 gün kar engeli

Elazığ Valiliği tarafında yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının devam etmesi ve kara yollarında oluşan buzlanmaya bağlı olarak ulaşımda yaşanabilecek sorunlar sebebiyle, öğrencilerimizin ve personelin güvenliğinin sağlanması bakımından Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı her tür ve derecedeki resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarında 6-7 Şubat 2023 Pazartesi-Salı günleri 2 (İki) gün süre ile eğitime ara verilmesine karar verilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından; hamile, engelli, diyaliz hastaları ile kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri de idari izinli sayılacaktır” denildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN