Elazığ'da direksiyon eğitim alanı değişiyor 

Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı Halil Saraç, direksiyon eğitimlerinin verildiği Malatya Caddesi'nde kazaların meydana geldiğini, bu nedenle de direksiyon eğitim alanının Ulukent Mahallesi Tahir Şaşmaz Caddesi olarak değiştirileceğini söyledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı Halil Saraç, direksiyon eğitimlerinin verildiği ve sınavların yapıldığı Malatya Caddesi’nde kazaların arttığını ve alan değişikliği için çalışmaların başladığını söyledi.

Başkan Saraç, “Bu 5-6 yıl süre zarfı içerisinde burada çok ciddi anlamda maddi hasarlı trafik kazaları ve yaralanmalı trafik kazları meydana geldi. Allah’a şükürler olsun şuana kadarki ölümlü bir trafik kazası meydana gelmedi. Ama gelmemesi şimdiye kadar bir mucize diyebiliriz. İl Milli Eğitim Müdürü ve Valimizin buradaki tehlikeyi görmelerinden ve yaşanan yoğunluğu görmelerinden dolayı sınav güzergâhı ile ilgili şuanda bir çalışma başlatmış durumdalar. Ulukent Mahallesinde Tahir Şaşmaz Caddesi üzerinde sınav alanı çalışmaları başlamış bulunmakta. Biz burada tüm karalılığı ile sorunların üzerine giden ve sorunların çözüme kavuşmasını sağlayan valimize sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi. Direksiyon eğitim ve sınav alanının Ulukent Mahallesi Tahir Şaşmaz Caddesi olarak değiştirileceğini aktaran Başkan Saraç, alınan kararın doğru olduğunu belirterek Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’a ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit’e teşekkür etti. 

Elazığ'da direksiyon eğitim alanı değişiyor 

SARAÇ: YETKİLİLERE SESLENEREK TALEP EDİYORUZ 

Başkan Saraç “Burada yapılan ve alınan kararın ne kadar doğru bir karar olduğunu net bir şekilde görmüş olduk.  Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’a ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit’e teşekkür ediyoruz. Bir an önce ivedi bir şekilde burada daha büyük şeyler olmadan bu işin sonuca varmasını istiyoruz. Bir an önce Ulukent Mahallesinde Tahir Şaşmaz Caddesi üzerinde yapılan sınav güzergahına geçilmesini yetkililere seslenerek talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN