Elazığ Belediyesi personeline yönelik 'Psikolojik İlk Yardım' semineri

Elazığ Belediyesi tarafından hizmet kalitesini artırma hedefi doğrultusunda, personele yönelik eğitim çalışmaları sürüyor.

Haberin Özeti

  • Elazığ Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak hedefiyle personeline yönelik "Psikolojik İlk Yardım" semineri düzenledi.
  • Seminer, Afet İşleri ve Risk Yönetimi Müdürlüğü tarafından ELBAK üyeleri ve kurum personeli için gerçekleştirildi.
  • Sosyolog Serçin Yücel, Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde afet ve acil durumlarda psikolojik ilk yardım uygulamalarını anlattı.

Elazığ Belediyesi Afet İşleri ve Risk Yönetimi Müdürlüğü tarafından Elazığ Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ELBAK) üyeleriyle kurum personeline yönelik afet ve acil durumlara müdahale sürecinde psikososyal destek hizmetlerinin niteliğini artırmak amacıyla "Psikolojik İlk Yardım" semineri düzenlendi.

Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi Fırat Salonu’nda düzenlenen seminerde, Sosyolog Serçin Yücel tarafından personele; afet ve acil durumlarda, psikolojik ilk yardım uygulamalarına ilişkin teorik ve uygulamalı bilgilendirmelerde bulunuldu.