Elazığ Belediyesi'nden kaldırım işgallerine denetim
Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde vatandaşların yaya ulaşımını engelleyen kaldırım ihlallerine yönelik çalışma gerçekleştirdi.
Haberin Özeti
- • Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde kaldırım işgallerine karşı denetim yaparak masa, sandalye, tabela gibi malzemeleri topladı.
- • Ekipler, vatandaşların yaya ulaşımını rahatça sağlaması için işgal eden duba ve flamaları kaldırıp işletme sahiplerini uyarılarda bulundu.
- • Belediye, vatandaşların huzurlu yaşamı için kaldırım ihlallerine yönelik denetimlerin düzenli süreceğini ve cezai işlemlerin uygulanacağını belirtti.
Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Bu kapsamda ekipler, kaldırımları ihlal eden işletmelere yönelik denetimler gerçekleştirdi. Masa, sandalye, tabela, duba ve flama gibi kaldırımları işgal eden malzemeler toplanarak iş yeri sahiplerine uyarılarda bulunuldu. Dubalar ve flamalar ekipler tarafından kaldırılırken vatandaşların kaldırımları rahatça kullanabilmesi için gerekli düzenlemeler gerçekleştirildi.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada vatandaşların daha huzurlu ve güvenli yaşamlarını sürdürmeleri adına kaldırım ihlallerine karşı ekiplerin düzenli periyotlarla denetimlerini sürdüreceği, kamuya ait alanların ihlal edilmesi durumunda gerekli cezai işlemlerin uygulanacağının altı çizildi.