Elazığ Belediyesi karla mücadele çalışmalarına devam ediyor 

Elazığ'da dün akşamdan itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışına karşı Elazığ Belediyesi ekipleri, toplam 207 personelle karla mücadele çalışmasına başladı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ’da kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte hazır halde bulunan ekipler tarafından Çaydaçıra, Cumhuriyet, Güneykent mahalleleri başta olmak üzere şehir genelinde anlık müdahale gerçekleştiriliyor.

Elazığ Belediyesi karla mücadele çalışmalarına devam ediyor 

Toplam 207 kişilik ekip, 17 adet greyder, 10 adet kar küreme ve tuzlama aracı,  7 adet arazöz (solisyon aracı), 4 adet yükleyici kepçe, 4 adet kazıcı kepçe, 2 adet dozer, 8 adet kamyon olmak üzere toplam 52 adet iş makinesi ve tuzlama aracı ile çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ekipler,  ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ana arterler başta olmak üzere şehir merkezi genelinde bulvar ve caddelerin trafiğe açık tutulması için kar küreme, tuzlama ve solüsyon uygulaması gerçekleştiriyor. 

Elazığ Belediyesi karla mücadele çalışmalarına devam ediyor 

“VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATLİ OLMASINI VE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARININ TERCİH ETMELERİNİ ÖNEMLE RİCA EDERİZ” 

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kar yağışının başlamasıyla birlikte Elazığ Belediyesi bünyesinde oluşturulan Kriz Masası koordinesinde 207 kişilik ekip ve ekipmanlarımızla mücavir alan sınırları içinde yer alan tüm mahallelerde çalışmalarımızı aralıksız devam etmektedir. Kıymetli vatandaşlarımızın buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olmasını ve toplu taşıma araçlarının tercih etmelerini önemle rica ederiz” denildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN