Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ - Bingöl karayolu kar nedeniyle tır trafiğine kapatıldı 

Elazığ – Bingöl kara yolunda kar yağışı ve tipi nedeniyle tır geçişlerine izin verilmiyor. 

Elazığ Belediyesi’nden karla mücadele

Kar yağışının ardından Elazığ Belediyesi ekipleri şehir genelinde çalışmalarını gece boyu sürdürdü. Ekipler kapanan yollarda iş makineleri ile temizleme çalışması yaptı. 

Teknokent’de kuluçka merkezi ve hangar tipi ofis binası yapılacak 

Fırat Teknokent’de 2023 yılında bir Kuluçka Merkezi Binası ve Hangar Tipi Ofis Binası yapımına başlanılacak. Vali Toraman ve Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. 

Erdoğan açıkladı! Bugün evinde ziyaret edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüşecek. Görüşmede seçim süreci, yasal düzenlemeler gibi konuların ele alınması bekleniyor.

Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı ücret tarifesi belli oldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı 3 Ocak tarihinde vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Elazığ Belediyesi 35 yeni otobüs alacak 

Elazığ Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantıları ilk toplantısı ile başladı. Toplantıda ayrıca ulaşım sorunun çözüme kavuşturulması amacıyla 35 adet yeni otobüs alımı da yine meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. 

Elazığ Belediyesi’nden vatandaşlara uyarı

AFAD’ın Elazığ için yaptığı uyarının ardından Elazığ Belediyesi, kar yağışının ardından vatandaşlara buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarı yaptı. 

Milletvekili Erol’dan atama eleştirisi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne atanan Aydın Polat’ın, yeniden Bingöl’e görevlendirmesine tepki gösterdi.

Kursiyer Kadınlar Elazığ Belediyesi’nin proje alanlarını gezdi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Kadın Yaşam Merkezi’nde eğitim gören kadın kursiyerler Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan ve tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulan bazı proje alanlarını gezdiler.

Vali Toraman kan bağışında bulundu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, kan bağışında bulunarak vatandaşları düzenli olarak kan bağışı yapmaya davet etti. 

AFAD’tan Elazığ için uyarı geldi 

AFAD Elazığ’da yoğun kar yağışı dolayısıyla oluşacak buzlanma ve don olayları ile ilgili uyarıda bulundu. 

Motorine indirim geliyor 

Son indirim hem benzine hem de motorine gelmişti. Bunun ardından motorine yeni bir indirim daha geliyor. Yeni fiyat perşembe günü itibari ile geçerli olacak.

Elazığ’da 2022 yılında 7,5 milyon kişi muayene edildi

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit POLAT, 2022 yılı 12 aylık dönemde Elazığ genelinde hastanelere, Aile Hekimliklerine ve diğer sağlık tesislerine müracaat eden toplam 7.429.354 hastanın muayene edildiğini açıkladı.

Milletvekili Demirbağ, Harput Dini İhtisas Eğitim Merkezi’nde incelemede bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Harput’ta faaliyetlere başlayan Harput Dini İhtisas Merkezi’nde incelemelerde bulundu. 

Bahçeci: Resmi ilan alma kriterleri esnetilmeli

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Başkanı Erhan Bahçeci, internet haber sitelerinin resmi ilan ve reklam almasına olanak tanıyan kanunun yasalaşarak yürürlüğe girmesinin tarihi bir reform olduğunu, ancak Basın İlan Kurumunun yayınladığı yönetmelikte belirlenen ilan alma kriterlerinin mevcut şartlarda karşılanmasının mümkün olmadığını, bu nedenle şartların esnetilmesi gerektiğini söyledi.  

SMA için 2 ilaç tedavi rehberine alındı 

SMA Bilim Kurulu, yoğun gündemle toplandı. SMA taramalarının sonuçları, tedavisi devam eden hastaların tedavi süreçleri ve tedavi yöntemlerindeki son gelişmelerin ele alındığı toplantıda, SMA tedavisinde kullanılan iki ilaç tedavi rehberine alındı

Toplam 1352 haber.