Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ’da okullar tatil olacak mı? 

Elazığ’da hafta sonundan itibaren etkili olan kar yağışı devam ediyor. Kar yağışının başlamasıyla birlikte okullar tatil olacak mı sorusu tekrar gündeme geldi. 

Gözler yarınki kritik Kabine Toplantısı'nda! İşte masadaki başlıklar

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Kabine'de İsveç-Finlandiya'nın NATO üyeliği, ekonomi, geçici işçi düzenlemesi ve seçim takviminin ele alınması bekleniyor.

2 bin 323 memur alımı yapılacak takvim belli

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Şubat ayı sonunda 2 bin 323 engelli bireyin kamuya memur olarak yerleştirilmesini gerçekleştireceğiz. Böylelikle kamuda çalışan engelli memur sayımızı 67 bin 985’e çıkarmış olacağız” dedi.

Kavaklı’dan, Vakıflar Genel Müdürlüğü irtibat bürosunun kapatılmasıyla ilgili açıklama 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Vakıflar Genel Müdürlüğü`nün Elazığ`daki bürosunun kapatılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Elazığ Ziraat Odası başkanı belli oldu 

Elazığ Ziraat Odası Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde başkanlık seçiminde mevcut başkan İbrahim Hacıoğulları güven tazeledi. 

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni başkanı belli oldu 

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen seçimde dernek başkanlığına Kadir Canpolat seçildi. 

Milletvekili Bulut: Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Hastanesini ve Fakültesini Tamamlayıp Hizmete Açacağız 

Mart ayı içerisinde Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi’nin yapım ihalesinin yeniden yapılacağını söyleyen AK parti MKYK üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, fakülte ve hastaneyi tamamlayıp hizmete açacaklarını söyledi. 

Elazığ’da kaç ton şeker üretimi yapıldı 

Elazığ Şeker Fabrikası’nda 2022- 2023 pancar alım kampanyasında 26 bin 600 ton şeker üretimi yapıldı. 

Whatsapp yeni özelliği duyurdu 

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliğini duyurdu. Kısa süre önce topluluklar adı altında yeni bir seçenek getiren WhatsApp 5 bin kişilik duyuru gruplarına izin verecek. Kullanıcılar artık grup mesajlarında diğer kişilerin de profil fotoğraflarını görebilecek. 

EYT’liler ne kadar emekli maaşı alacak?

EYT düzenlemesini içeren kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilirken, söz konusu düzenlemenin önümüzdeki günlerde yasalaşması bekleniyor. Yaşanan bu gelişmelerin ardından EYT ilk maaş ödeme tarihleri, hak sahipleri tarafından mercek altına alındı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ilk maaşların ödeneceği tarihe ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte 2023 EYT ile ilk maaşların ödeneceği tarih... 

Milletvekili Demirbağ, Raife Babaanne ile bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, sosyal medya fenomeni 86 yaşındaki Raife Babaanne ile bir araya geldi. “Allah, Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin” diyen Raife Erdem Milletvekili Demirbağ’dan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selamlarını iletmesi isteğinde bulundu. 

Milletvekili Bulut: Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası yapımını 2023 programına aldırdık

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasının yeniden yapılacağını açıkladı. Milletvekili Bulut, “Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası yapımını 2023 programına aldırdık” dedi. 

Milletvekili Erol, her kışın baharı vardır!

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Fırat Gazetesi’nde yer alan ucuz et kuyrukları haberi karşısında üzüldüğünü belirterek konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Meteoroloji’den uyarı! O güne dikkat 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ ve bölge şehirler için uyarıda bulundu. Yapılan uyarıda Pazar gününden geçerli olmak üzere bölgede kuvvetli kar yağışı beklendiğini açıkladı. 

Kursiyerlere katılım belgeleri verildi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) vatandaşlara eğitim, sanat ve kültürel gelişim alanlarında katkı sağlayacak eğitimlerine devam ediyor.

Vali Toraman, Arıcak ve Palu’da temaslarda bulundu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman beraberinde il protokolü ile birlikte Arıcak ve Palu ilçesinde bir takım temaslarda bulundu. 

Toplam 1352 haber.