Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

EHAD: Yitirdiğimiz her bir can için bir hatim okuyoruz

Evrensel Hafızlar Derneği, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için hatimler okuyacak. 6 Şubat’ta meydana gelen depremde yiten canlar için okunacak hatimlere vatandaşlarda katılım sağlayabilecek. Hatim ve cüz okumak isteyen vatandaşlar “hatim.ehad.org.tr” web sayfasını ziyaret edebilirler.

Erbakan, deprem bölgelerinde incelemelerde bulundu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye’yi yasa boğan deprem bölgelerine ziyaretlerini sürdürüyor.

Erbakan, Elazığ’a geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, deprem bölgesindeki ziyaretlerinin ardından 18 Şubat Cumartesi günü Elazığ’a gelecek.

Alan: Elazığ Afet Bölgesi ilan edildi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ’ın Afet Bölgesi İlan edildiğini açıkladı.

Milletvekili Ağar, Depremzedelerin taleplerini dinliyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Elazığ ve Malatya’da incelemelerini sürdürüyor, depremzede vatandaşlarla bir araya geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor.

Selçuk Bayraktar’dan Elazığ Belediyesi Psikososyal Destek Çadırına ziyaret

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve ekibi, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Elazığ’da da şiddetli bir şekilde etkisini gösteren 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem afetinin travma izlerini gidermek için Elazığ Belediyesi Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından Kahramanmaraş’ta kurulan psikososyal destek çadırını ziyaret etti.

Gazi Caddesi trafiğe açıldı

Gazi Caddesi, hasarlı binaların yıkım işlemlerinin ve enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından araç trafiğine açıldı.

Kartakgül: Elazığ, üvey evlat muamelesini hak etmiyor!

Vefa Der Genel Başkanı Zülfü Kartakgül, Elazığ’ın behemehal afet bölgesi ilan edilmesinin kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Kartakgül, 24 Ocak 2020 yılında yaşanan Elazığ depreminde binaların yeterince yıprandığını belirterek açıklamasında şunları söyledi:

Can kaybımız 20 bin 213'e yükseldi!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken AFAD can kayıplarıyla ilgili bilgiler paylaştı.

YRP Elazığ teşkilatı deprem bölgesinde!

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremin ardından kriz merkezi oluşturan Yeniden Refah Partisi Elazığ teşkilatı afetzedelere yardım eli uzatıyor.

Fırat Üniversitesi Hastanesinde tavan çöktü

Kahramanmaraş’ta saat 04.17 sıralarında 7.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Elazığ’da Afet Acil Durum Toplantısı yapılıyor

Kahramanmaraş’ta saat 04.17 sıralarında 7.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Elazığ’da şiddetli deprem

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan şiddetli deprem meydana geldi.

İl Özel İdaresi açıkladı! Kayak pistleri hafta içi hizmete girecek 

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde göl manzarasıyla dikkat çeken Hazarbaba Kayak Merkezi, kayakseverlerle buluşmak için gün sayıyor. Elazığ İl Özel İdaresi ise Hazarbaba Kayak Merkezi’nin kayak sezonunun ne zaman açılacağını açıkladı. 

Elazığ’da eğitime 2 gün kar engeli

Elazığ’da etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 6 Şubat Pazartesi günü itibariyle okullar 2 gün süreyle tatil edildi. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacak. 

Toplam 1353 haber.