Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ÖNDER 20. İmam Hatipliler Kurultayı Uşak’ta gerçekleşti

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşları arasında yer alan ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin 20. Kurultayı gerçekleşti.

Başkan Gülyüz’den meslektaşlarına öneri!

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, Meslektaşlarına öneride bulunarak; “Benim sektör temsilcisi olarak önerim komisyon bedelinin yarısını ev sahibinden, diğer yarısını ise kiracıdan almak. Çünkü hem ev sahipleri bizden hizmet alıyor, hem de kiracı. Bunu sadece kiracıya mal etmeyelim” dedi.

Fırat Üniversitesi Hastanesinden önemli saat duyurusu 

Fırat Üniversitesi Hastanesi tarafından hasta ziyaretçi saatleriyle alakalı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada gündüz 12.30-14.00 ve akşam ise 18.30-20.00 olarak belirlenen saatlere uyulması uyarısı yapıldı. 

Motorine zam geliyor

Benzinin litre fiyatına gelen 2,11 TL’lik zammın ardından, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinde 87 kuruşluk bir fiyat artışı yaşanacak.

Güney Çevre Yolu bağlantı yollarında çalışmalar sürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif noktalarında asfalt serim ve aydınlatma çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Merkez Bankası faiz kararını verdi! 

Merkez Bankası yeni Başkan Hafize Gaye Erkan'lı ilk PPK toplantısında politika faizini 27 ay sonra yükseltti. Yüzde 8.5 olan politika faizi yüzde 15'e yükseltildi. Merkez Bankası, önümüzdeki aylarda da faizin artırılacağının sinyalini verdi.

Başkan Yılmaz: Yol medeniyettir düsturuyla hareket ediyoruz 

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, ‘Yol Medeniyettir’ düsturuyla hareket ettiklerini belirterek, göreve geldikleri günden bugüne beldenin görünümünü değiştiren hizmetlere imza attıklarını kaydetti. 

Aslan: Vatandaşlarımızın kurban bağışlarına talibiz 

Beşir Derneği İl Temsilcisi Burhanettin Aslan, bu yılda vatandaşların kurban bağışlarına talip olduklarını söyledi. 

Milletvekili Gürsel Erol mazbatasını aldı   

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) milletvekili seçilen Gürsel Erol, mazbatasını aldı.   

Başkan Şerifoğulları ve Yıldırım Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ziyaretlerini sürdürüyor 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ziyaretlerine devam etti. 

Özhaseki: 3 tane oy için terör örgütlerine diz çökmüş bir ittifakla karşı karşıyayız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Elazığ ziyaretinde yaptığı açıklamada; “3 tane oy için terör örgütlerine diz çökmüş bir ittifakla karşı karşıyayız. Her ne kadar saklamaya çalışırlarsa çalışsınlar bu gerçek yüzlerinde ortaya çıkıyor.” dedi.

Prof. Dr. Erol Keleş: Sağlık Alanında farklı projelerimiz ve düşüncelerimiz var

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Milletvekili Adayı Semih Işıkver, trafik kazası geçirdi

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, seçim trafik kazası geçirdi. 

İbrahim Bahşi Memur-Sen denetleme kurulu asil üyeliğine seçildi 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Memur-Sen denetleme kurulu asil üyeliğine seçildi. 

Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık ilçe ve beldelerde de coşkuyla karşılandı

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık bu defa rotasını Alacakaya, Arıcak, Bükardı, Üçocak ve Erimli’ye çevirdi. Tek tek ilçeleri ve beldeleri gezen Prof. Dr. Yasemin Açık, sevgi seli ile karşılandı, destek sözleri verildi. 

Yanılmaz birlik ve beraberlik içerisinde 14 Mayıs zaferimize hazırlanıyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, ilçe, belde, mahalle ve köylerde AK Parti’ye büyük bir teveccüh olduğunu belirterek; “AK Kadrolarımızla birlikte sahada güzel, anlamlı ve yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde 14 Mayıs zaferimize hazırlanıyoruz.” dedi.

Toplam 1353 haber.