Detay yeni sayısıyla okurlarıyla buluşuyor

Elazığ'ın en uzun soluklu dergisi Detay, 34'ncü sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Veysel Demirci yer aldı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Detay Dergisi kapağı, iç sayfaları ve tasarımıyla göz doldururken her ay düzenli çıkması okuyucunun takdirini kazanıyor. İmtiyaz sahipliğini Gülşah Altaş’ın üstlendiği derginin Genel Yayın Yönetmeliğini ise Erdal Akarsu yapıyor.
Haber aktüel dergisi Detay 48 sayfa içeriğiyle gündemi yakından ele alıyor. Derginin 34’ncü sayısında, Elazığ’da bir ayda öne çıkan haberler yer alıyor.

 Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yaklaşık 5 yıldan beri büyük bir özveriyle yayın hayatını sürdürdüğümüz Detay Dergimizin 34’üncü sayısı okurlarıyla buluşacak. Yeni sayımızın kapağında Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Veysel Demirci ile güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Ziver Holding’in çalışmalarının ele alındığı söyleşide Sayın Demirci yeni hedeflerini paylaştı. Yine dergimizin devam sayfalarında şehrin bir aylık gündemi yer alıyor.  Her zaman olduğu gibi bizlerden desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Nice sayılarda buluşmak dileğiyle.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN