Demirci: Elazığ'a daha çok hizmet etmekten onur duyarım

Küçük yaşlarından itibaren ticaretin içerisinde yer alan, şehrin sevilen iş insanlarından Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci yeni hedeflerini okuyucularımızla paylaştı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Şehrin menfaatlerini her zaman ön planda tuttuğunun altını çizen Elazığ sevdalısı Demirci, kentin gelişimine katkı sağlamak adına çalıştıklarını ve yeni projelerinin olduğunu söyledi. 

Yıllardır çözülemeyen birçok sorunun AK Parti hükümetleri tarafından çözüldüğünü belirten Demirci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ'a kattığı güzelliklerin saymakla bitmeyeceğinin altını çizdi.

Demirci: Elazığ'a daha çok hizmet etmekten onur duyarım

DEMİRCİ: SİYASET YAPMAK İSTEYENLER ANKARA'YI İYİ BİLMELİ

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, siyaset yapmak isteyenlerin Ankara bürokrasini iyi bilmesi gerektiğini ifade ederek, dünyadan bihaber, siyaseti, ticareti ve bürokrasiyi bilmeyen kişilerin temsil makamında olmaması gerektiğini vurguladı. 

Şehrin daha çok ileri gitmesi adına siyasilerin elini değil, gövdelerini taşın altına koymaları gerektiğini ifade eden Demirci, ehliyet ve liyakat kavramının siyasette ölçü olması gerektiğini sözlerine ekledi. 
Demirci, dünya genelinde etkisini gösteren pandeminin etkilerinden Elazığ'ın da olumsuz etkilendiğini kaydederek, Elazığ'da gözle görülür bir işsizliğin olduğunu, istihdam alanlarının daha çok artması adına herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

BU ŞEHRE NASIL FAYDALI OLABİLİRİM?

İş insanı Veysel Demirci, 'şehir insanına nasıl faydalı olabilirim?' sorusunun istişaresini yaptıklarını belirterek, yeni istihdam alanları için çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. 

İstişare kavramına büyük önem verdiğinin altını çizen Demirci, Elazığ'da bulunduğu zaman zarfında şehri karış karış gezdiğini belirterek 7'den 70'e herkesle görüş alışverişinde bulunduğunu kaydetti. Demirci, “Yıllardır doğup büyüdüğümüz bu aziz diyara nasıl faydalı olabiliriz. 

Şehrimiz için neler yapabiliriz, inanın bu konuda mesaimizi harcıyoruz. Elbette ekonomik anlamda daha çok kalkınmak adına üretim olmazsa olmazlardandır.

Dostlarımızla bu konuda görüşmelerimizi sürdürüyor ve bu istihdam alanlarını genişletmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Demirci: Elazığ'a daha çok hizmet etmekten onur duyarım

ŞEHRİ BİR ADIM İLERİYE TAŞIYACAK KİŞİLER ADAY YAPILMALI!

Yıllardır aktif bir şekilde siyasetin içerisinde yer alan iş insanı Veysel Demirci, Elazığ'ın sorunlarına kulak tıkamayacak kişilerin siyasette yer almalarının önemine değinerek şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef çizdiği 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna sahip kişileri siyasi arenada görmek isteriz. Ufku geniş ve misyon sahibi olanların ilimizi ileri seviyelere taşıyacaklarına olan inancım tamdır. Elbette yaklaşmakta olan seçimler için birçok aday adayı siyasi arenada görünecek ve kamuoyundan destek talep edecektir. Aday adayı olan hemşerilerimizden beklentimiz devraldıkları bayrağı daha üst seviyeye taşımalarıdır. Bakınız Elazığ'da ekonomik anlamda bir dar boğaz var. Bizler iş insanları olarak gücümüz nispetinde buna çözüm bulmaya çalışsak da siyasilerin istihdam konusunda gerekli çalışmaları yapmaları elzemdir. İşte buradan hareketle adayların vizyonu, misyonu ve ufku büyük olmalıdır. Elazığ'ın behemehal sorunlarının ivedilikle çözümü, yeni iş alanlarının oluşturulması için adayların daha çok çalışması, mücadele etmesi kaçınılmazdır.”

HEMŞERİLERİMİN GÜVENİNE MAZHAR OLMAK EN BÜYÜK ŞEREF

İş insanı Veysel Demirci, en büyük mutluluğun; Elazığlıların güvenine mazhar olmak olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:

“Her ayın belirli günlerinde değerli hemşerilerimizle bir arada oluyor, hal hatırlarını sorarak dertlerini dinliyoruz. 
Bu kadim şehrin aziz insanlarına ne yapsak azdır. Elazığ bir vefa şehridir.

Hani derler ya; 'Taşına toprağına kurban olduğum İstanbul' diye işte bende diyorum ki, 'Her bir karışına kurban olduğum Elazığ.' Rabbim bizleri hemşerilerimize karşı mahcup etmesin. İnanın doğup büyüdüğüm bu topraklar bize birçok güzellik kattı. Her defasında ifade ettiğim gibi bizim tek derdimiz Elazığ'ın ali menfaatlerini gözetmektir. Bundan sonra da aynı mantıkla hareket edeceğimizin altını çizmek istiyorum. Bizler alın yazısına inanan insanlar olarak, takdire boyun eğer, Yaradan'ın nasip ettiğine şükrederiz. Hemşerilerimin bizlerden isteklerini her daim emir telakki ettik ve karınca kararınca onlara yardım etmeye çalıştık. Ve yüce Allah nasip ederse bu can bu bedende kaldığı müddetçe de onların emirlerinde olduğumuzu belirtmek isterim.”

Demirci: Elazığ'a daha çok hizmet etmekten onur duyarım

İŞ İNSANI DEMİRCİ KARİYER GÜNLERİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

Son günlerde katıldığı vizyoner toplantılarla adından sıkça söz ettiren iş insanı Demirci, ticari hayatında yaşadığı deneyimleri gençlerle paylaşıyor. Gençlere hedeflerini büyük tutmalarını tavsiye eden Demirci, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“Yaklaşık iki aydan beri geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizle bir araya geliyoruz. Genç kardeşlerimizi dinlerken hedeflerinin ne denli büyük olduğuna şahitlik ediyorum. Söyleşilerde onları dinliyor ve geleceğe dair planlarını duydukça cidden mutlu oluyorum. Elazığ ve çevre illerimizde üniversitelerimizde düzenlenen kariyer günleri oldukça renkli geçiyor. Genç neslin ufku ve vizyonu oldukça geniş. Bizleri bu tür kariyer günlerine davet eden değerli hocalarımıza sizlerin aracılığı ile teşekkür ediyorum.”

İŞ İNSANI VEYSEL DEMİRCİ SİYASETÇİNİN HİKAYESİ OLMALI!

Siyaset yapan kişilerin yaşama dair birer hikayelerinin olması gerektiğinin altını çizen iş insanı Demirci, hayatın tüm zorluklarına katlanarak, basamakları birer birer çıkan insanların hem siyasette hem de ticarette başarı grafiği çizdiğini kaydetti. Demirci, sözlerine şu şekilde sürdürdü:

“Bizler Elazığ'da ticarete ilk başladığımız yıllarda bütün zorlukları görerek bugünlere geldik. Hiç kimse birden zirveye çıkmıyor. Her türlü zorluğa katlanmak, sabretmek ve de şükür etmek insanları yücelten kavramlardır. Siyaset yapan kişilerin geçmişe dönük bir hikayesinin olması gerek. Yaşamı boyunca insanların hal ve hatırını sormamış tepeden inme kişilerin halkın nezdinde bir karşılığının olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Vatandaşın omzuna dokunan, çocukla çocuk, büyükle büyük olan kişilerin her daim gönüllerde taht kuracağının altını çizmek isterim. Ve en önemlisi bizleri yaratan Yüce Allah'a sonsuz şükretmeli hayrın da şerrin de Allah'tan geldiğini hiçbir zaman unutmamız gerekir. Siyasetçi; bu ve buna benzer hal ve hareketlerden uzak bir tablo çizerse, emin olun gönüllerde yer etmez ve de partisi umduğunu bulamaz.”

Demirci: Elazığ'a daha çok hizmet etmekten onur duyarım

LİSTENİN TAMAMI HALK NEZDİNDE İTİBAR GÖRMELİ!

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, yaklaşan seçimlerde 5 milletvekili adayının tamamen halk nezdinde itibar görmesi gerektiğine dikkat çekerek açıklamalarına şöyle devam etti:

“Yıllardır bu aziz şehirde siyaset yapan değerli büyüklerimiz ellerinden gelen çaba ve gayreti sarf ederek ilimize hizmet ettiler.

Elbette ki bizler bu şehre bir çivi çakan kim olursa olsun kendilerine müteşekkir olur ve hayırla yad ederiz. Önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimlerde aday listelerinin itina ile yapılması elzem. Aday listelerine baktığımız zaman birinci, ikinci ve üçüncü sıranın sürükleyici isimlerden oluşması diğer adayların da milletvekili olmasına sebep teşkil eder.İktidar partisinin bunu görmezden gelmeyeceğine olan inancım tam. Çünkü 2023 seçimleri Sayın Cumhurbaşkanımızın her fırsatta ifade ettiği gibi kader seçimleridir. AK Parti'nin 20 yılda ilimiz ve ülkemize kazanımlarının yeniden devam etmesi adına 2023 seçimlerinin önemi büyüktür.”

ŞEHRİM İÇİN MÜCADELE EDİYORUM

İş insanı Demirci, siyasetçinin dertli olması gerektiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti:

“Yıllardır Ankara'da şehrim adına mücadele ediyorum. Elazığ'ın her anlamda kalkınması adına bizler daha çok ne yapabiliriz? bunun muhasebesini yapıyorum. 

Haftanın belirli günlerinde ilgili bakanlıklara gidiyor hem kendi işlerimiz hem de hemşerilerimizin talep ve isteklerinin yerine getirilmesi hususunda üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyorum. 

Siyasetçinin Ankara bürokrasisini iyi bilmesi kaçınılmaz. İnanın masa başında dört duvar arasında bu işler olmuyor. Dertli olacaksınız, eğer dertli olmazsanız hiçbir şekilde muvaffak olamazsınız. 

Bizler Elazığımız için, geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımız için dertliyiz. Rabbim bizleri bu konuda mahcup etmesin, hemşerilerimiz adına daha çok koşturmayı bizlere nasip etsin.”

Demirci: Elazığ'a daha çok hizmet etmekten onur duyarım

ZİVER HOLDİNG BAŞARI GRAFİĞİNİ YÜKSELTİYOR

Türkiye'nin farklı illerinde şantiyelerinin olduğunu kaydeden iş insanı Demirci, her şeyden önce kaliteli imalata önem verdiklerini belirtti. 

Dürüstlüğün paha biçilemeyecek bir mülk olduğunun altını çizen Demirci, hem ticaret hem siyasette dürüst olanların her daim başarı grafiğini yükselttiğini söyledi. Demirci açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Ziver Holding olarak ülkemizin farklı illerinde şantiyelerimiz var. Elazığ'da Harput Diyanet Külliyesi'ni nasip olursa bu yılın Eylül ayında peyzajını da tamamlayarak teslim edeceğiz. Harput'taki Külliye mimarisi ile gerçekten güzel bir görünüme sahip. Külliye'nin 4 bin yıllık kadim bir medeniyete ev sahipliği yapan Harput'a büyük bir değer katacağına inanıyorum. Yine şehrimizde Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi'ni 2023 yılında tamamlayarak teslimini gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra Malatya ve daha birçok illerimizde imalatlarımızı belirlenen plan ve program çerçevesinde tamamlayarak ilgili bakanlıklara teslimlerini sunacağız. Ziver Holding olarak Elazığımızı yurdumuzun dört bir köşesinde alnımızın akıyla temsil ettiğimizi gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.”

ZİVER HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI DEMİRCİ, ELİNİ DEĞİL GÖVDESİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

Elazığ'ın yıllardan beri sorunu olan alt yapı ihalesinde elini değil gövdesini taşın altına koyan Ziver Holding, bir kez daha Elazığ'ın âli menfaatlerini her şeyin üstünde tutarak en düşük teklif veren firma oldu. Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan “Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 1. Bölge Yapım İşini” en düşük teklifle alan Ziver Holding, kamuoyundan da büyük takdir topladı. İş insanı Veysel Demirci, yıllardır konuşulan ama bir türlü çözüme kavuşmayan alt yapı ihalesinin birinci kısmının ihalesinde şehrin menfaatlerini ön planda tuttuklarını belirterek, amaçlarının aziz diyar Elazığ'a her anlamda katma değer sağlamak olduğunu kaydetti. Demirci, Elazığ'ın alt yapısının artık sorun olmaktan çıkacağını ifade ederek, bu konuda emek sarf eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na gayretlerinden dolayı müteşekkir olduklarını sözlerine ekledi. Ziver Holding olarak Elazığ'ın çıkarlarını her zaman üst düzeyde tuttuklarının altını çizen Demirci, bu şehre sevdalı olduğunu ifade etti.

Demirci: Kendinize Güvenin!

Hayatın cesur insanları sevdiğini belirten iş insanı Veysel Demirci, korkmadan yol yürümenin insana değer kattığını vurguladı. Demirci, sözlerine şöyle devam etti:

“Yıllardır hem ticari hem de siyasi hayatımda korkmadan yol yürüdüm. Beynimin bir tarafında acaba, ama ve fakatlara yer olmadı. İnandım ve inandığım yolda emin adımlarla yürüdüm. Bazen hayat bizleri sekteye uğratsa da! yılmadan, usanmadan kaldığımız yerden devam etmeye çalıştım. Çünkü hayatın cesur insanları sevdiğine olan inancım tamdı. Buradan kıymetli hemşerilerime şunu ifade etmek istiyorum; eğer başarılı olmak istiyorsanız önce kendinize güveneceksiniz sonra bildiğiniz yolda emin adımlarla yürüyeceksiniz. Korku bizlerin en büyük kaybıdır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz şehrimin aziz insanlarına en derin selam, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor, bizlere olan güvenlerini yitirmemelerini temenni ediyorum.”

Ziver Air Büyüyor

Hamzabey Barajı'ndan alınan ham suyun ana hattan depolar arasındaki bağlantıların yapımını sürdüren Ziver Holding, bu projeyi de 2023 yılında tamamlayacak. Projenin kesin kabulünün yapıldığını ve çalışmaların sürdüğünü kaydeden Demirci, Hamzabey İçme Suyunun şehre büyük bir katma değerinin olacağını vurguladı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan iş insanı Veysel Demirci, “Elazığ'a kendi cazibesiyle gelecek ve elektrik tüketiminden ciddi anlamda tasarruf edilecek olan Hamzabey İçme Suyu Elazığ adına oldukça değerli bir projedir” dedi. Demirci, ana hattan depolar arasındaki bağlantıların tamamlanmasıyla şehir insanlarının saf ve doğal suyu hanelerinde içeceklerinin altını çizdi. Ziver Holding olarak böylesi büyük bir projede yer almanın da mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Demirci, Elazığ'a yapılan her yatırımın değerli olduğunu söyledi.
  

Ziver Holding bünyesinde hizmet sunan Ziver Air Havacılık A.Ş istikrarlı bir şekilde büyüyor. 2016 yılında Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci tarafından kurulan firma, bünyesine Bombardier Challenger 850 tipi TC-VED tescilli uçağı kattı.  Ziver Havacılık, profesyonel ve deneyimli uçuş ekibiyle, uçuş emniyeti odaklı çalışma prensibi çerçevesinde kaliteli ve konforlu uçuş hizmetleri sağlıyor.
 

Elazığ Detay Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN