Demirbağ: Huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz

Şehit Aileleri Federasyonu tarafından düzenlenen programda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ 'Şehitlerimiz olmasaydı bugün milletçe huzur içinde yaşayamazdık. Benim de kayınpederim şehit düştü. Kıymetli şehit ailelerimize böyle evlatlar yetiştirdikleri için saygılar sunuyor, bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum' dedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Şehit Aileleri Federasyonu tarafından, şehit ailelerine yönelik program gerçekleştirildi. Programa, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da katıldı. 

Gecede konuşan Milletvekili Zülfü Demirbağ, şehitlerimizi rahmetle anarak; “Şehadet mertebesi dinimizde büyük önem arz ediyor. Kurtuluş Savaşı’ndan günümüze kadar, terör örgütleriyle mücadelede şehit kardeşlerimiz eğer canlarını vermeseydi bugün bizler burada olmazdık, milletçe huzur içinde yaşayamazdık. Eğer bugün huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Kıymetli şehit ailelerimize de böyle evlatlar yetiştirdiği için tebrik ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

DEMİRBAĞ: BENİM KAYINPEDERİM DE ŞEHİT DÜŞTÜ 

Kayınpederinin de şehit düştüğünü dile getiren Milletvekili Zülfü Demirbağ; “1994 seçimlerinde benim kayınpederim Iğdır’dan belediye başkan adayıydı. Kayınpederimi seçime girmemesi için tehdit ettiler ancak o seçimlere girdi. Seçimlerin ardından bir eve kahve içmeye davet ettiler. Kayınpederimi o evden kaçırıp şehit ettiler. Benim kayınpederim de şehit düştü. O bakımdan ben yaşayan biri olarak şehadetin ne olduğunu bilen biriyim. Dolayısıyla şehit ailelerimize şükran borçluyuz. Bütün şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.” diye konuştu. Konuşmasının ardından AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Şehit Aileleri Federasyonu tarafından düzenlenen programa katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ile de bir araya geldi. Program sonunda Milletvekili Demirbağ’a, plaket takdim edildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN