Demirbağ, hemşehrilerimizin yanındayız

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ'da çöken ve biri görevli polis memuru olmak üzere iki kişinin yaşamını yitirdiği enkaz ve arama, kurtarma çalışmalarında gecenin geç saatlerinde incelemede bulundu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ’a baş sağlığı mesajı veren Milletvekili Demirbağ; “Devletimizin bütün kurumları ile birlikte Elazığ’ımızda teyakkuz halindeyiz ve hemşehrilerimizin yanındayız.” dedi.

Türkiye, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Deprem, Elazığ ve bir çok ilde şiddetli hissedildi. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, depremin hemen ardından Elazığ’a gelerek incelemelerde bulundu. 

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, AFAD MÜDÜRÜ PIHTILI’DAN BİLGİ ALDI

Milletvekili Demirbağ, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremin ardından Akpınar Mahallesi’nde bulunan ve daha önce boşaltılmış olan ve depremde çöken binanın enkaz, arama ve kurtarma çalışmalarında gecenin geç saatlerinde incelemede bulundu.

Milletvekili Demirbağ, aralıksız süren enkaz çalışması hakkında AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı’dan bilgi aldı ve görevli ekiplere moral verdi.

“DEVLETİMİZİN BÜTÜN KURUMLARI İLE BİRLİKTE ELAZIĞ’IMIZDA TEYAKKUZ HALİNDEYİZ VE HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Devletin bütün kurumlarıyla birlikte vatandaşların yanlarında olduklarını ifade eden Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Öncelikle Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Ülkemizin pek çok yerinde hissedilen depremlerden etkilenen tüm vatandaşlarımıza ve Ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, vefat eden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. 2 depremin de şiddetli hissedildiği Elazığ'da ilk andan itibaren ilgili ekipler sahada olup ve Malatya başta olmak üzere depremden etkilenen illere sevk edildi. Devletimizin bütün kurumları ile birlikte Elazığ’ımızda teyakkuz halindeyiz ve hemşehrilerimizin yanındayız. Kahramanmaraş ve diğer illerde de Devletimiz aynı şekilde bütün kurumlarıyla ve bütün imkanlarıyla ilk andan itibaren Aziz Milletimizle birliktedir. Arama kurtarma faaliyetleri aralıksız ve yoğun bir şekilde devam etmektedir.” dedi. 

“ELAZIĞ’IMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN”

Öte yandan enkaz, arama ve kurtarma çalışmalarının ardından yıkılan binanın enkazı altında kalan biri görevli polis memuru olmak üzere 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Demirbağ; “İkinci depremin ardından Elazığ’ımızda daha önce boşaltılmış olan bir apartman çökmüştü. Biz de bu enkaz, arama ve kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyerek AFAD İl Müdürümüz Osman Pıhtılı’dan bilgi aldık ve ekiplerimizle bir araya gelerek moral verdik. Olay anının ilk dakikalarından itibaren çalışmalara başlayan ekiplerimiz, maalesef biri görevli polis memurumuz olmak üzere iki vatandaşımızın cansız bedenlerine ulaşmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum, ailelerine, Elazığ’a baş sağlığı diliyoruz. Her afette olduğu gibi bu afeti de el birliğiyle aşacağız. Rabbim, her türlü afetten Ülkemizi muhafaza eylesin inşallah” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN