CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek, partilileri ile buluştu

CHP'nin parti grup toplantısı 20 Eylül Pazartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Elazığ'da gerçekleştirilecek. Elazığ'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek il teşkilatı ile parti binasında bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

CHP’nin parti grup toplantısı 20 Eylül Pazartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Elazığ’da gerçekleştirilecek. Elazığ’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, İl teşkilatı ile parti binasında bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı Erkek’i parti binasında CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran ve partilileri karşıladı. CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran,  Erkek’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, “ Genel Başkan Yardımcımız Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Muharrem Erkek bizleri ziyarette bulundu. Ben şehrim adına, kendi adına hoş geldiniz diyorum” dedi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı ziyaretlerin detaylarını paylaşarak, partisinin grup toplantısının Elazığ’da yapılmasının son derece anlamlı olduğuna vurgu yaptı. 

EROL: YAKLAŞIK ON OKUL BEDELİ BİR OKUL YAPIYORUZ 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “ Grup toplantısının Elazığ’da yapılması son derece anlamlı. Bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin Elazığ’ı önemsediği anlamına geliyor. İktidarımızda da Elazığ önemsenen bir kent olarak bugüne kadar AKP iktidarı döneminde unutulmuşluğunu sahipsiz bırakıldığını bir tarafa bırakarak bu kentin bir sahibinin olduğunu ve bu kentte yapılacak hizmetlerle ilgili Sayın Genel Başkanımız Elazığ kamuoyunun ilgisini çekecek müjdelerde ve açıklamalarda bulunacak. 20 Eylül tarihinde saat 11.00’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu belediye bürokrasisi ile birlikte İstanbul Belediyesi’nin Elazığ’da yapacağı okulun temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Bu okul çok önemli bir okul. Okul yalnıza bir okul değil, okul fiziki olarak, ekonomik olarak, maliyet olarak fakülte düzeyinde bir okul. Yalnızca eğitim alanı değil aynı zamanda eğitim ve öğretimin bir arada olacağı isteğe bağlı el sanatlarının geliştirilmesine dayalı Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi yani KDV dahil maliyeti üç yüz milyon yani yaklaşık on okul bedeli bir okul yapıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Türkiye genelindeki kendi bütçesi ile yaptığı okullar arasında en büyük okulu” dedi. Açıklamasında Türkiye gündemine yer veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, ekonomiden, yoksulluğa, işsizlikten 2023 seçimlerine kadar birçok konuya değindi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, “ Cumhuriyet tarihimizin en ağır en derin ekonomik ve siyasi krizini yaşıyoruz. Bunun sorumlusu bu ülkeyi yönetenler. Bunun temel sorumlusu temel sebebi Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi adı altında yaratılan keyfilik, hukuksuzluk. Sorun sistemde. Sistemde ekonomide oradan bağlantılı. Sistemle adalet doğrudan bağlantılı. Siz demokrasinin saç ayağı olan yasama, yürütme, yargı erklerine bu üç gücü bir elde toplarsanız her şeyi mahvedersiniz. Adalete güven yok oldu. Yalnızca mahkeme salonlarındaki adaletsizlikten bahsetmiyoruz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, gelir dağılımında da adalet yok, sosyal adalette yok, fırsat adaletçiliği de çok büyük” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN