Başkan Uslu müjdeyi verdi!

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, 2017 yılında Başbakan Binali Yıldırım tarafından Ağın İlçesi'ne yaptırılma sözü verilen 10 yataklı entegre hastane yapım işinin 2023 yılı yatırım programlarına alındığını açıkladı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

2017 yılında Başbakan Binali Yıldırım tarafından Ağın İlçesi’ne hastane yapımı sözü verildi. 2023 yılı yatırım programı açıklandı. Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu açıklanan yatırım programında Ağın’da 10 yataklı entegre hastanesi yapım işi de dahil edildiğini söyledi. 

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu yaptığı açıklamada, “2017 yılında ilçemizi ziyaret eden Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Bey ilçemize entegre hastanesi sözü vermişti. Bizlerin de çok önemsediği ve her mecrada hastane eksiğimizi dile getirdiğimize siz kıymetli hemşehrilerimiz de şahit olmuşsunuzdur. feryadımıza kulak veren, ilçemizin en büyük eksiğini bilen, Ağınlı ve ağın sevdalısı kıymetli bürokratımızın desteğiyle 10 yataklı entegre hastanesi yapım işi, Cumhurbaşkanlığı 2023 yılı yatırım programına alındığının mutlu haberini siz kıymetli hemşehrilerimiz ile paylaşmak istedim. Bu bağlamda ilçemize desteğini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey ve ilgili bürokratımıza ilçem ve hemşehrilerim adına şükranlarımı sunar, ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını Cenap-ı haktan niyaz ederim” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN