Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz

Bölgesinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla her geçen gün büyük ivme kazanan Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği, başarı grafiğine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Babasından devraldığı bayrağı bir adım ileri taşıyan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur, hayallerinin yüksek olduğunu belirterek bölgede ses getiren çalışmalara imza attıklarını kaydetti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Önceki yıllara nazaran otobüs firmalarının daha güçlendiğini ve insana değer katan bir anlayışla çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Burak Nur, son model otobüslerle yolcuların konforun tadını çıkardıklarına dikkat çekti. 

Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ!

Yıllardır Şırnak’ın Cizre ilçesinden tüm Türkiye’ye ve Kuzey Irak Bölgesi’ne yolcu taşıdıklarını belirten Burak Nur, sorumluluklarının farkında olduklarını belirterek, inanç ve azimle her geçen gün bir önceki yıla oranla daha çok mesafe kat ettiklerini söyledi. 2022 yılında hedefledikleri yatırımların bir bir hayat bulduğunu bundan dolayı da mutlu olduklarını vurgulayan Burak Nur, bu yıl içerisinde 4 adet 2023 model Tourismo otobüsleri filolarına dahil ettiklerini kaydetti. Her şeyden önce müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirten Burak Nur, hiçbir zaman bundan ödün vermeyeceklerinin altını çizdi. 

Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Önce pandemi sonrasında gelen büyük Kahramanmaraş merkezli depremlerin ülke ekonomisini iyiden iyiye etkilediğini kaydeden Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur, her şeye rağmen yatırımları sürdüreceklerini söyledi. Pandemi döneminde otobüs firmalarının ayakta kalmak adına büyük zorluklar çektiğini, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından da ekonomik olarak sıkıntıların baş gösterdiğini belirten Burak Nur, istikrarlı bir şekilde planlamalarının devam edeceğine vurgu yaptı.

Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz

ÖZLEM CİZRE NUH TÜRKİYE YOLLARINDA

Firmalarının Türkiye’nin hemen hemen her bölgesine sefer düzenlediğini kaydeden Burak Nur, yeni rotalara doğru bu yıl içerisinde yol alacaklarını söyledi. Ankara, İstanbul başta olmak üzere, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır, Antalya, Trabzon, Iğdır, Elazığ, Ordu, Samsun, Kayseri, Mardin, Çorum, Şanlıurfa ve Adana gibi illere seferler düzenlediklerini belirten Burak Nur, gerek ülke sathında gerekse Kuzey Irak Bölgesi’ndeki seferlerin günü birlik artarak devam ettiğini söyledi. Firmalarında çalışan kaptanların 20 yıldan fazla yol deneyimlerinin olduğunu aktaran Nur, hem kaptanların hem de muavinlerin ehliyet ve liyakat sahibi olduklarının altını çizdi.

Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz
ZÜMRÜT TURİZMLE, YENİ ROTALARA YOL ALIYORUZ

Yıllardır bölgede etkinliğini sürdüren Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği Türkiye yollarında seyrederken, Cizre Zümrüt Turizm’de farklı rotalara doğru yol alacak. Yeni kurulan firma Zümrüt Turizm 10 Nisan’da ilk seferlerine başlayacak. Burak Nur ve Serdar Uzun ortaklığıyla kurulan firma hedeflerine emin adımlarla yürüyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Zümrüt Turizm bünyesinde son model konforlu araçlar bulunuyor. 

Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz

BURAK NUR: DURUŞUMUZDAN TAVİZ VERMEYECEĞİZ!

Firma olarak her geçen gün farklı bir güzelliği müşterilerine sunmanın mutluluğun yaşadıklarını belirten Burak Nur, bu duruşlarından asla taviz vermeyeceklerini kaydetti. Filolarına dahil ettikleri son model otobüslerin hem bölge hem de ülke insanlarına hayırlı olmasını dileyen Burak Nur, yılın ikinci yarısında yeni müjdelerle kamuoyunun karşısına çıkacaklarını söyledi. 

Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz

Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz

Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz

Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz

Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz

Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN