AK Parti il binasının resmi açılış töreni gerçekleştirildi 

AK Parti il başkanlığının yeni hizmet binasının resmi açılış töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Uzun yıllar İzzetpaşa Mahallesi'nde bulunan binada hizmet veren AK Parti İl Başkanlığı, 2 Mayıs tarihinde Ataşehir Mahallesinde bulunan ve daha önce Harput Vergi Dairesi olarak kullanılan binada hizmet vermeye başladı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Yeniden dizayn edilerek hizmet vermeye başlayan AK Parti İl Binasının resmi açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış Programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, Eski Milletvekilleri, Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. 
Açılışta konuşan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, binaların ekiplerle önem kazandığını kaydederek, hayalini gerçekleştirdiklerini söyledi. 

YILDIRIM: HAYALİMDİ 

Başkan Yıldırım, “Binaları güzelleştiren oraya o sıcaklığı verecek olan o ekiptir. O ekibin başıdır. O ekibin kollarıdır. Eğer onlarda o sıcaklık yok ise gönüllere dokunamıyorsa o binalar soğuk yapılardan başka hiçbir şeye benzemez. Çok kısa zamanda özelliklede dostların yardımıyla birazdan göreceğiniz bu binamızı bu hale getirdik. Birazda hayalimdi. Beş buçuk yıl başkan yardımcılığı yaparken Elazığ’a bir ak parti binası kazandırmak birazda hayalimdi. Rabbim bunu bana nasip etti. Bugün bizim onur ve gurur günümüzdür” dedi Daha sonra konuşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti’nin millete hizmetin adı olduğunu ifade ederek, 2023 seçimlerine kadar uykunun kendileri için haram olduğunu söyledi.  

ŞERİFOĞULLARI: AK PARTİ MİLLETE HİZMETİN ADIDIR 

Şerifoğulları, “AK Parti millete hizmetin adıdır. Millete hizmetkarlığın adıdır. Bu partiyi milletimiz duaları ile destekleri ile kurulmuş ve bugünlere getirmiş olan sizlersiniz. Allah’ın izniyle 2023 yılına kadar. Seçimlerin olacağı güne kadar uyku bize haramdır. Gözelerimizi kırpmadan yorulmadan, yılgınlık göstermeden çalışarak inşallah şehrimizde ak davayı yükseltme adına hep birlikte kardeşlik hukukunu gözeterek çalışmamıza devam edeceğiz” dedi. Milletvekili Zülfü Tolga Ağar da konuşmasında zor bir dönem içerisinde olunduğunu kaydederek, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni etti. 

AĞAR: ELAZIĞ’A YAKIŞIR BİR EV GEREKİYORDU 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Ateş çemberinin içinde huzurla yaşayan, kamu güvenliği olan bir ülke ve onun başında çok önemli bir lider. Onun liderliğinde devam ettiğimiz siyasi hayatımızda bizlere Elazığ’a yakışır bir ev gerekiyordu. Sağ olsun il başkanımız siz değerli hemşehrilerimizle çok daha güzel bir ortamda hasbihal edebilmemiz için burayı yaptılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti İl teşkilatının bugüne kadar üstüne düşeni hep yaptığını ifade eden MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 2023 yılında da hizmetin devam edeceğini söyledi. 

BULUT: GÜZEL BİNANIN HAKKINI VERMEK LAZIM 

Milletvekili Bulut, “Bu güzel il binasının kazandırılmasında emeği geçen herkese huzurunuzda teşekkür ediyorum. Tabi bina yapmakla bitmiyor o güzel binanın hakkını vermek lazım. Bugüne kadar Elazığ AK Parti camiası hep kendi üstüne düşeni yaptı hakkını verdi Allah nasip ederse 2023 yılında da hakkını verecektir” ifadelerini kullandı

KANDEMİR: MEKANLARIN İÇİNİ ISITAN İNSANLARDIR

Teşkilat Başkanı Kandemir, mekanların içini ısıtanların insanlar olduğunu belirterek “Mekanlar kurarsınız ama mekanların içini ısıtan o mekanlarda ne tartıştığınız, ne konuştuğunuz meseledir. Bir masa kurarsınız 6 kişi olursunuz, 16 kişi olursunuz, 46 kişi olursunuz belki ama mesele o masanın etrafında sizi neyin bir araya getirdiği meselesidir. Bizi bir memlekete sevdası, bir millet aşkı, bizi bu ülkeye, bu topraklara, bu coğrafyaya olan heyecan bir araya getirir. Sayınızın kalabalıklığı değil, yüreğinizin sevdanızın büyüklüğü sizi var eder. Binalarda sokaklarda gönüllerde varsanız, eğer işte o sevdanızla var olursunuz. Biz bu millete aşığız, bizim genel başkanımız bu millete, bu coğrafyaya aşık. Biz değer siyasetiyle varız, değer siyaseti ile var olacağız. Bundan sonra, bundan önce olduğu gibi bu milletin bize gösterdiği istikamete yürüyeceğiz. Değerli hemşehrilerim ben il başkanımıza, emek veren gayret gösteren bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.


 

Elazığ Detay Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN