Danışma meclisi toplantıları sürüyor

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, Arıcak ve Alacakaya ilçe danışma meclisi toplantılarını tamamladı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Toplantılara AK Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet ve Kadın Kolları Başkanı Canan Şavlı katıldı. 

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı, ilçe danışma meclisi toplantılarına Arıcak ve Alacakaya ilçeleri ile devam etti. AK Parti Teşkilatının ilk durağı Arıcak İlçesi oldu. AK Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Kadın Kolları Başkanı Canan Şavlı ve teşkilat üyeleri Arıcak ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyaretleri sonrasında AK Parti heyeti ilçe danışma toplantısını gerçekleştirdi. 

AK Parti Arıcak İlçe Başkanı Nadir Gülşen, ilçede yaptıkları çalışmaları anlatarak,  “Değerli arkadaşlar ilçemiz merkeze çok uzak bir ilçe ama bu ilçe gerçekten bu uzaklığa rağmen çok güzel eserlere, çok güzel yatırımlarla hizmet almıştır. Milletvekillerim ilçe başkanı olarak hangi konu olursa olsun her aradığımda döndükleri ve gerekeni yaptıkları için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Erimli Belde Belediye Başkanı Cihan Yılmaz ise yetkililerden beldesi için pozitif ayrımcılık talebinde bulunarak, “Sayın vekillerimiz ve il başkanımız sadece Arıcak’ı Arıcak olarak düşünmeyelim. En uzak ilçemiz burası. O yüzden pozitif bir ayrımcılık istiyoruz. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi. 

Üçocak Belde Belediye Başkanı Yılmaz Yegül’de 2023 seçimlerine değinerek, “Danışma meclis toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlçemize milletimize inşallah hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2023 seçimlerine şimdiden hep birlikte kazanarak ak yüzümle çıkıp kazanacağız” dedi.

Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım’da yerel yönetimler olarak yaptıkları hizmetlere değinerek, “AK Parti Danışman meclis toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bütün dünya ülkelerinde pandemiden dolayı ve meydana gelen savaşlardan dolayı bütün dünya ülkelerinin krizde olduğunu ve ekonomik dar boğazdan geçtiğimizi biliyoruz. Bu olaydan rahatlıkla çıkacağımızdan hiç birimizin şüphesi olmasın” dedi. 

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’da, yapılan ve yapılacak hizmetlerin önemine değinerek 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Başkan Yıldırım, “Ben daha çok üzerinde durulması gereken teşkilat ve çalışmalarımıza değinmem gerekirse Arıcak bizim en uzak ilçemiz biz Arıcak’ı seviyoruz. Arıcak’ın da bizi sevdiğini çok iyi biliyoruz. 20 yıllık bir yol hikâyesi var. Hikâye gerçekleşmiş bir hikayedir. Çok güçlü bir lider ile yol yürüyoruz. Biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümekten gurur duyuyoruz” dedi. Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ, Ak Parti Elazığ il Başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra Arıcak Devlet Hastanesi’ni de ziyaret ettiler. 

Arıcak ilçesinden sonra Alacakaya’ya geçen AK Parti Heyeti ilçe esnafı ile bir araya geldi. Alacakaya İlçe Danışma toplantısında konuşan AK Parti Alacakaya İlçe Başkanı Mehmet Erol, ilçeye yapılacak yatırımların ve sorunların çözümü kavuşacağını söyledi. 

Başkan Erol,  “Toplantımızda ilçemiz ile alakalı yapılacak yatırımlar ve sorunlarını il başkanımız ve milletvekillerimiz ile istişare ederek inşallah çözüme kavuşturacağız” dedi. Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı da yerel yönetimler olarak ilçede yaptıkları ve yapılacak hizmetleri anlattı. Başkan Yaşlı, “Alt yapısı ile başladığımız, üst yapısı ile tamamladığımız. Araç parkını genişlettiğimiz, içme su hattını yenilediğimiz, salonlar inşaat ettiğimiz, konutlar inşa ettiğimiz, rehabilitasyon merkezi oluşturduğumuz kütüphanenin oluşturduğu çok kapsamlı eksikleri yerine getirebileceğimiz bir belediye anlayışımız vardı” dedi. AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Rusya Ukrayna savaşına değindi.  

DEMİRBAĞ: LİDERLERİN BİRİ GİDİP BİRİ GELİYOR 

Milletvekili Demirbağ, “Amerika, NATO, Avrupa ülkeleri Ukrayna’yı dolduruşa verdiler bir ateşin içerisine attılar. Ve sahipte çıkmadılar. Şimdi umudunu Cumhurbaşkanımıza bağlamışlar liderlerin biri gidip biri geliyor. Rusya’yı karşımıza çıkarmak istediler. Cumhurbaşkanı Erdoğan bunlar kadar tecrübesiz bir lider değil. Bu oyuna gelmedi. Türkiye liderlerin uğrak yerine geldi. Bu savaşın durmasını Tayip Erdoğan’dan bekliyorlar. İnşallah nasip olacak o günleri göreceğiz. 2023 kader seçiminden bahsettiler. Bütün dünyanın saygı duyduğu bir liderin yoluna devam edebilmesi için düne göre daha fazla çalışmamız gerekiyor” dedi. AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “20 yılda muhalefetin hayal edemediği hizmetleri yaptık” dedi. 

BALIK: DAHA HİZMET EDECEK ÇOK YOLUMUZ VAR BİZİM 

Balık, “Daha hizmet edecek çok yolumuz var bizim. Muhalefetin 20 yılda muhalefetin hayal edemediği hizmetleri yaptık. Biz zulmü anlatmayınca unutuluyor ve tekrarlanmaya mahkum kalıyor. Şimdi geçenlerde ittifakı 28 Şubatta yaptılar ya benim yüreğim cız etti. Bu ülkede askeri darbeler oldu, bu ülkede postal darbeler oldu, bu ülkede tanklarla darbeler oldu, post modern dediğimiz 28 Şubat darbesi oldu. İnanın ki o toplantının açıklamaları 28 Şubatta yapmaları sebepsiz değildi. Yapmaya çalıştıkları şey hiç şüphesiz ki hep birlikte bir siyasi darbe gayretindeler 28 Şubat’ın seçilmesi boşuna değildir ve hiçbir şekilde anlamsız değildir. Ancak bu ülkenin vatandaşları 15 Temmuzda da Cumhurbaşkanını yedirmedi Allah’ın izniyle sandıkta da izin vermeyecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN