32'nci sayımız okurlarıyla buluşuyor

Elazığ'ın en uzun soluklu dergisi Detay, 32'nci sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ yer aldı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Detay Dergisi kapağı, iç sayfaları ve tasarımıyla göz doldururken her ay düzenli çıkması okuyucunun takdirini kazanıyor. İmtiyaz sahipliğini Gülşah Altaş’ın üstlendiği derginin Genel Yayın Yönetmeliğini ise Erdal Akarsu yapıyor.

Haber aktüel dergisi Detay 48 sayfa içeriğiyle gündemi yakından ele alıyor. Derginin 32’nci sayısında, şehirde gerçekleşen kültürel etkinlikler, Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik ile söyleşi yer alıyor.

Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yine güzel bir sayı ile okurlarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 32’nci sayımızda AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ile güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. AK Parti hükümetleri döneminde Elazığ’a kazandırılan yatırımların konuşulduğu söyleşide Milletvekili Demirbağ oldukça önemli bilgiler paylaştı. Yine bu sayımızda Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kültürel ve sosyal projeler yeni sayımızda yer aldı. Elazığ Hipodromu’nda yapılan yeni çalışmalarda 32’nci sayımızda okuyucularımıza sunuldu. Her zaman olduğu gibi bizlerden desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Nice sayılarda buluşmak dileğiyle.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN